Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPES organitza una jornada per promocionar la contractació de discapacitats a les empreses La sessió informarà sobre els avantatges disponibles per fomentar l’ocupació de persones amb disminució. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’IMPES organitza una jornada per promocionar la contractació de discapacitats a les empreses

La sessió informarà sobre els avantatges disponibles per fomentar l’ocupació de persones amb disminució.
L’Institut de Promoció Econòmica (IMPES) de l’Ajuntament de Rubí organitza una jornada per als empresaris de la ciutat que vulguin conèixer les mesures i els avantatges que l’administració posa al seu abast per tal de promoure el foment de l’ocupació entre les persones amb disminució. La sessió, de caràcter gratuït, tindrà lloc el pròxim divendres 13 de novembre de 9.20 a 13 h a l’auditori de l’edifici Rubí + D.

La jornada tractarà, a més, la integració sociolaboral de persones amb trastorns mentals i com millorar aquesta inserció, a través de l’experiència de l’Oficina Tècnica Laboral (OTL) de l’IMPES, que forma part d’una xarxa per contribuir a la normalització sociolaboral de persones amb trastorns de salut mental i a la reducció d’obstacles que dificulten la seva inserció en el mercat de treball, dintre de l’àmbit territorial de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal. L’acte es tancarà amb una taula rodona en què es parlarà de diverses experiències empresarials.

L’assistència, tot i ser gratuïta, s’ha de confirmar a través de la Borsa de Treball de l’IMPES, per telèfon al 93 5813900 i per correu a les adreces administracio.bti@impes.es i borsatreball@impes.es.