Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPES inicia la formació ocupacional amb 4 nous cursos per a aturats Aquesta és una de les línies estratègiques per aquest servei que promou l’ocupabilitat dels aturats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’IMPES inicia la formació ocupacional amb 4 nous cursos per a aturats

Aquesta és una de les línies estratègiques per aquest servei que promou l’ocupabilitat dels aturats.
L’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES) de l’Ajuntament de Rubí posarà en marxa nous cursos de formació ocupacional, al llarg del pròxim trimestre, per a persones aturades del nostre municipi, a través del seu Servei de Formació. Instal·lador de sistemes fotovoltaics i eòlics, Anglès: atenció al públic, Soldador d’estructures metàl·liques lleugeres i Instal·ladors de sistemes d’energia solar tèrmica són els quatre cursos que començaran a partir del pròxim mes de febrer a l’edifici Rubí + D.

Incrementar la formació pels ciutadans de Rubí és una de les línies estratègiques de l’IMPES per a aquest any, mitjançant el seu Servei de Formació que promou l’ocupabilitat dels ciutadans mitjançant els coneixements i el desenvolupament d’actituds i aptituds tant a treballadors per millorar la seva qualificació professional com als que busquen feina.

El primer dels cursos, Instal•lador de sistemes fotovoltaics i eòlics, compta amb un total de 384 hores i conclourà a mitjans del mes de maig. Pel que fa a la resta, Anglès: atenció al públic (234 hores) es farà a les tardes i conclou a mitjans de juny; Soldador d’estructures metàl•liques lleugeres (634 hores amb 160 de pràctiques amb empreses) començarà a l’abril i conclourà a començaments de novembre; i Instal•ladors de sistemes d’energia solar tèrmica (384 hores) començarà al maig i durarà fins al setembre.