Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPES engega un curs de creació de pàgines web i productes multimèdia El curs 'Creació de pàgines web i productes multimèdia' de l'IMPES va dirigit a joves en atur i compta amb un contracte laboral de sis mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’IMPES engega un curs de creació de pàgines web i productes multimèdia

El curs 'Creació de pàgines web i productes multimèdia' de l'IMPES va dirigit a joves en atur i compta amb un contracte laboral de sis mesos.

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica i Social (IMPES) engega el 28 de desembre el curs de “Creació de pàgines web i productes multimèdia”. Està dirigit a joves menors de 24 anys que estiguin en atur i té una durada d’un any. Els primers sis mesos es dediquen a la formació, amb horari de 8 a 15 h de dilluns a divendres. Posteriorment, es fa un contracte laboral amb l’IMPES, també de sis mesos.<br /><br />Els joves aprendran les tècniques de creació de pàgines web i productes multimèdia per posteriorment poder du a la pràctica els coneixements obtinguts al mateix IMPES.<br /><br />Aquest curs és per a vuit persones i encara queden places disponibles. Forma part dels cursos de formació de la Casa d’Oficis, que es promou des de la Generalitat amb la col•laboració de Fons Social Europeu.<br />Aquells que estiguin interessats es poden dirigir a l’IMPES (Rambleta Joan Miró, s/n. Telèfon 93 581 39 00) per demanar més informació.