Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPES contracta 33 persones per a desenvolupar dos Programes de Formació - Treball Es posen en marxa els dos nous projectes dels Tallers d’Ocupació i la Casa d’Oficis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’IMPES contracta 33 persones per a desenvolupar dos Programes de Formació - Treball

Es posen en marxa els dos nous projectes dels Tallers d’Ocupació i la Casa d’Oficis.
L’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES) de l’Ajuntament de Rubí ha contractat a 33 persones per desenvolupar dos Programes de Formació - Treball adreçats a donar formació i treball a persones desocupades, per fomentar la seva reinserció laboral després d’aquest període de formació pràctica. Els dos projectes són els Tallers d’Ocupació i la Casa d’Oficis, que acaben d’iniciar-se recentment i que tenen un durada d’un any.

Els Tallers d’Ocupació “Serveis a les Persones”, que s’organitzen en les especialitats de jardineria, manteniment d’edificis i treballadora familiar, s’adrecen a la població desocupada major de 25 anys per tal d’especialitzar-los en algun d’aquests tres àmbits. En aquesta edició, aquests tallers d’ocupació, que han de desenvolupar projectes d’utilitat pública o d’interès general, se centraran en l’adequació dels centres escolars de la ciutat, en la rehabilitació de dos habitatges de titularitat municipal i en l’atenció a persones amb grau de dependència que siguin usuàries de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Rubí.

La Casa d’Oficis “Noves Tecnologies” està dirigida a joves menors de 25 anys, que ja tenen un nivell de formació bàsic, bé sigui l’ESO, Batxillerat o Formació professional, però que presenten mancances d’experiència professional o no han assolit un nivell pràctic adient. Els joves que participen en aquest projecte, basat en l’aprenentatge de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, desenvoluparan l’adequació dels continguts de la pàgina web de l’IMPES a la qual incorporaran diversos productes multimèdia, desenvolupats per ells mateixos, destinats a la difusió dels diferents serveis d’aquest institut.

Ambdós projectes formen part de les línies estratègiques que l’IMPES ha establert per a aquest any 2009.