Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició “Multiculturalitat a Rubí” dels alumnes de l’Institut La Serreta, a l’Aula Cultural de Rubí La mostra es podrà visitar fins a finals de mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’exposició “Multiculturalitat a Rubí” dels alumnes de l’Institut La Serreta, a l’Aula Cultural de Rubí

La mostra es podrà visitar fins a finals de mes.
A partir del pròxim dijous 10 de maig, es podrà visitar l’exposició “Multiculturalitat a Rubí” desenvolupada per alumnes i professorat de l’Institut La Serreta, que s’inaugurarà a les 19.30 h a la Sala d’Exposicions Aula Cultural.

La mostra està integrada per una selecció de treballs, realitzats pels alumnes, vinculats al foment de valors relacionats amb la sensibilització de la multiculturalitat i la interculturalitat, i s’emmarca en el ‘Projecte d’autonomia de centre’ d’aquest institut d’Educació Secundària que reflecteix l’ideari de la comunitat educativa.

La implicació de l’alumnat en els treballs i la coordinació del professorat en aquest projecte ha estat molt elevada, cosa que es pot apreciar en l’exposició. El procés de gestació ha servit per crear lligams entre l’alumnat i fer-lo més conscient de l’entorn on viu, i també per prevenir possibles conflictes i situacions de discriminació. Com indica el lema del projecte, cal entendre que la riquesa rau en la diversitat i que d’alguna manera o altra tots compartim arrels i preocupacions.