Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició “Matèria i Memòria” mostra els treballs dels alumnes del taller de dibuix i pintura d’EDRA Una trentena d’obres es podran veure a la sala d’exposicions ubicada a la primera planta de l‘escola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’exposició “Matèria i Memòria” mostra els treballs dels alumnes del taller de dibuix i pintura d’EDRA

Una trentena d’obres es podran veure a la sala d’exposicions ubicada a la primera planta de l‘escola.
Una quinzena d’alumnes del Taller de dibuix i pintura de l’Escola d’Art i Disseny EDRA de Rubí exposen les obres que han realitzat al llarg de l’any en la mostra “Matèria i Memòria” que es pot visitar fins a final de mes a la sala d’exposicions ubicada a la primera planta de l’Escardívol, on hi ha l’escola rubinenca.
La mostra compta amb unes 30 obres realitzades pels alumnes que tracten dos blocs temàtics diferenciats: d’una banda l’experimentació amb tècniques diverses i, de l’altra, una reflexió entorn de la rierada de 1962.

L’àmbit d’experimentació pictòrica, la part dedicada a la matèria, inclou quadres realitzats amb diferents tècniques pictòriques com el tremp d'ou i el tremp de polímer amb tècnica mixta, i s'han treballat propostes pictòriques amb veladures, textures fetes amb massilla, guix, pols de marbre, a més d’introduir el collage de papers, teixits, fotografies, etc.
Pel que fa a l’àmbit històric, la Memòria, els alumnes han realitzat un procés d’investigació i reflexió envers aquest tema i les seves conseqüències a la nostra comarca, del qual han sorgit un conjunt de creacions personals i diferents que expressen situacions, sentiments i records relacionats amb aquesta tragèdia.

L’exposició es pot visitar a la primera planta de l'Escola d'Art i Disseny EDRA a l’Escardívol durant l’horari d’obertura del centre, de dilluns a divendres de 8.30 a 21.30 h.