Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició “Gràcies. Fem un bon equip” agraeix a la ciutadania les seves actituds cíviques a la ciutat La mostra es podrà visitar a Torre Bassas del 15 al 30 d’abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’exposició “Gràcies. Fem un bon equip” agraeix a la ciutadania les seves actituds cíviques a la ciutat

La mostra es podrà visitar a Torre Bassas del 15 al 30 d’abril.
L’exposició itinerant “Gràcies. Fem un bon equip”, cedida per la Diputació de Barcelona, està organitzada amb la intenció d’agrair a la ciutadania les seves conductes cíviques en les seves actituds diàries i amb els seus petits gestos, gràcies als quals s’enriqueix la nostra societat i es manté el valor diferencial de les ciutats.

Dividida en cinc àmbits temàtics: Neteja, Soroll, Espais de convivència, Animals de companyia i Mobilitat, la mostra, que s’inaugura el pròxim 15 d’abril a la Torre Bassas, parteix de la paraula i del concepte Gràcies, que és l’element que configura tota la imatge gràfica, la línia expositiva i el tractament dels continguts. Cadascun dels cincs mòduls independents disposats junts tornen a formar la paraula Gràcies i comuniquen així als visitants que no es pot ser cívic només en un únic àmbit.

La mostra es podrà visitar fins al 30 d’abril en l’horari habitual d’aquest equipament municipal, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores.