Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició ‘Cuida’t les dents’ a l’Espona acostarà la salut bucodental als nens i nenes de Rubí 658 alumnes de primària de Rubí visitaran l'exposició del 4 al 14 de març en què es pretèn inculcar una bona salut bucodental entre els més joves. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’exposició ‘Cuida’t les dents’ a l’Espona acostarà la salut bucodental als nens i nenes de Rubí

658 alumnes de primària de Rubí visitaran l'exposició del 4 al 14 de març en què es pretèn inculcar una bona salut bucodental entre els més joves.

L’edifici Espona (passeig de les Torres, 37) acollirà del 4 al 14 de març l’exposició “Cuida’t les dents”, adreçada als alumnes de primària de tots els centres de Rubí. És previst que la visitin 658 nens i nenes.<br /><br />L’exposició, cedida per la Diputació de Barcelona, consta de 14 planells explicatius en què es mostra tot allò que té a veure amb les dents i la seva salut. Així és com els nens i nenes podran conèixer com és una dent, com estan col•locades, què és la càries, o, fins i tot, poden aprendre a com raspallar-se les dents correctament.<br /><br />A banda dels planells, es realitzaran tallers per explicar a cada grup de classe tot el referent a la salut bucodental i, després de la visita, s’entregarà a cada participant un tríptic de “Cuida’t les dents, raspalla-te-les”, un raspall de dents i un pot de pasta dentífrica. A més, es donarà una guia explicativa amb fitxes a cada escola per poder continuar treballant el tema a classe.<br /><br />L’objectiu de l’activitat és que els més joves aprenguin a raspallar-se correctament les dents; quines són les funcions de cada dent; coneguin com prevenir la càries o quins són els aliments més nocius per la salut dental, entre d’altres qüestions. D’aquesta manera coneixeran les fórmules per tenir una salut bucodental correcta.