Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’estudiant d’edRA Sofia Aguilera guanya el Concurs “Tants caps...” organitzat per l’Associació +e d’alumnes i antics alumnes i la firma de teixits Gratacós L’obra està exposada a l’establiment organitzador a Barcelona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’estudiant d’edRA Sofia Aguilera guanya el Concurs “Tants caps...” organitzat per l’Associació +e d’alumnes i antics alumnes i la firma de teixits Gratacós

L’obra està exposada a l’establiment organitzador a Barcelona.
L’obra de l’alumna l’Escola d’Art i Disseny edRA Sofia Aguilera, que cursa el grau superior de Projectes i direcció d’obres de decoració a l’escola, ha estat escollida guanyadora del Concurs “Tants caps...”, organitzat per edRA, la firma de teixits Gratacós i l’Associació +e d’alumnes i antics alumnes. Una seixantena d’alumnes de l’escola han participat en aquest concurs creant una estructura/barret amb materials diversos, reciclats o inusuals. També han estat escollides com a finalistes les obres de les alumnes Tamara Cantón i Desireé León.

Aquestes obres estan exposades a l’aparador de l’establiment Gratacós (pg. de Gràcia de Barcelona) i la resta de treballs dels alumnes d’edRA es poden visitar a l’interior de la botiga, coincidint amb la celebració de la 4a Setmana del Barret. Aquesta setmana és un esdeveniment per donar a conèixer l’ofici artístic i artesanal dels barretaires, que conclou amb la passejada amb barret del diumenge 27 d’abril, que dóna així la benvinguda a la primavera.

El jurat ha estat format per professionals del món de la moda com Eloy Valero (bloguer de Signé Privé), Francina Diaz (ex model), Carole Touati (Web Lelook), Pilar Pasamontes, directora d’IED Escola Superior de Disseny, i José Luis Navarro, membre de la junta directiva de l’Associació +e.