Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’establiment Pica Pica guanya el Concurs d’aparadors comercials de Nadal per votació popular El millor aparador de la ciutat ha estat escollit per 193 persones entre els cinc finalistes triats pel jurat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’establiment Pica Pica guanya el Concurs d’aparadors comercials de Nadal per votació popular

El millor aparador de la ciutat ha estat escollit per 193 persones entre els cinc finalistes triats pel jurat.
L’establiment Pica Pica, ubicat a l’avinguda de Barcelona, ha guanyat el primer premi del Concurs d’aparadors comercials de Nadal, convocat per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí. L’elecció s’ha fet per votació popular amb la participació de 193 persones, de les quals 107 han considerat com a millor aparador aquest comerç de llaminadures, entre els cinc finalistes escollits prèviament pel jurat. La resta dels establiments finalistes han estat Pepi Vega, del carrer Cal Gerrer; L’hort de la Carmeta, de l’avinguda Estatut; Gemma’s Estilistes, de l’avinguda Josep Ferrer i Domingo; i S. Guirao, del Mercat Municipal.

A més d’aquest premi, també s’ha realitzat un sorteig entre les persones que van participar en les votacions populars. Els tres guanyadors/es rebran divendres 3 de gener a les 13.30 h les targetes de Rubí-Comerç carregades amb 50 €. El lliurament es farà al Punt d’Informació.

53 establiments de tota la ciutat han participat a la segona edició del Concurs d’aparadors comercials. Un jurat integrat per persones vinculades al món del comerç, l’aparadorisme i el disseny va encarregar-se de triar les millors propostes de cada zona comercial, premiades amb 400 euros cadascuna. A continuació, es va obrir un període de votació popular per escollir el guanyador absolut del certamen, reconegut amb 500 euros més.

La regidoria de Comerç ha organitzat el Concurs d’aparadors comercials de Nadal per segon any consecutiu després de la bona acollida de la primera edició, celebrada el 2012. El certamen estava obert a tots els establiments comercials ubicats a la trama urbana de Rubí amb un aparador en planta baixa.