Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’espectacle de dansa Versión 3.0 obre la nova temporada de teatre a La Sala La companyia Leftovers fusiona diversos estils musicals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’espectacle de dansa Versión 3.0 obre la nova temporada de teatre a La Sala

La companyia Leftovers fusiona diversos estils musicals.
L’estrena de l’espectacle Versión 3.0 de la companyia de dansa Leftovers obrirà la nova temporada de teatre a La Sala el pròxim dissabte 4 de febrer a les 21 h. Aquesta companyia, en la qual hi ha ballarins rubinencs, es dedica a investigar i desenvolupar nous llenguatges coreogràfics, des de la seva creació l’any 2007. L’espectacle que presenta a La Sala està format per tres coreografies (ADM, Quimera i Prisma) que fusionen diferents estils de dansa com el hip-hop, la dansa contemporània i el jazz i que convida a l’espectador a endinsar-se en un univers màgic.

A més d’aquest canvi en la programació que es va presentar a finals d’any, s’han modificat les dates d’alguns dels espectacles i s’han incorporat dos espectacles més que potencien la diversitat de la proposta escènica a la ciutat del primer semestre d’aquest any.

Les dates que es modifiquen són la del concert Rubí musicals segle XXI que es farà el diumenge 5 de febrer a les 18.30 enlloc de l’11 de febrer; la de l’obra de teatre L’espera que s’avança al 20 de maig a les 18.30 h en comptes del 10 de juny; i la del VI Concert de primavera organitzat per Foment de la Sardana s’endarrereix del 20 de maig al 10 de juny a les 18.30 h.

Pel que fa a les noves propostes incorporades a la programació són un concert de violoncel en què Òscar Alabau interpretarà obres de Bach, Ligueti i Cassadó, el divendres 30 de març a les 21 h al Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà; i l’obra de teatre Matèria viva amb Marialba Esquius, on es podrà conèixer la història d’una dona que dibuixa a través de la memòria, els dolors i les alegries d’una vida que encara continua, el dissabte 21 d’abril a les 21 h a La Sala.