Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix una viatgeteca als rubinencs que vulguin planificar les seves vacances La programació d’activitats per aquest segon trimestre de l’any també inclou un curs d’anglès i un taller per realitzar un hort urbà, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix una viatgeteca als rubinencs que vulguin planificar les seves vacances

La programació d’activitats per aquest segon trimestre de l’any també inclou un curs d’anglès i un taller per realitzar un hort urbà, entre d’altres.
L’Espai Jove Torre Bassas ofereix nous cursos, tallers i activitats durant aquest segon trimestre de l’any. La programació dels propers tres mesos se centra en l’estiu, la creativitat i moltes altres propostes perquè els joves trobin el teu espai a RubíJove.

En l’àmbit de la formació s’han organitzat diverses propostes, entre les quals destaca un curs d’anglès, que es realitza cada dijous (18:15h); i el taller d’estudi assistit adreçat a joves de 12 a 17 anys que estiguin cursant l’ESO, que s’imparteix de dimecres a divendres (17h).

Pel que fa a la participació, el 22 d’abril (19h) es durà a terme una xerrada informativa sobre els camps de treball, a càrrec del SCI Servei Civil Internacional de Catalunya. El primer dijous de mes, el Subway de l’Espai Jove Torre Bassas es convertirà en un banc del temps (de 17h a 21h) i el 8 de maig es realitzarà un taller per a fer un hort urbà (17:30h).

L’Espai Jove Torre Bassas també dedica una activitat aquest trimestre a l’esport. El 16 de maig (19h) es presentaran els equips femenins de roller-derby, futbol, hoquei patins i bàsquet.

L’equipament municipal ofereix, cada divendres (de 17:30h a 18:30h) un espai de reunió i de foment de la creativitat dirigit a noies a partir de 14 anys. Es tracta de l’Espai Món Noies.

En l’àmbit laboral, s’ha programat el cicle de xerrades “Circuit feina: coneix els teus drets”, a càrrec del sociòleg Xavier Tomàs. El contingut de cada xerrada, que es realitzaran els dies 23 i 30 d’abril i 7 i 14 de maig (19:30h), s’anunciarà a través de les xarxes socials.

Aquest segon trimestre també s’han organitzat diversos tallers: de hip hop (els dimecres a les 18h), d’escacs (els dimarts a les 18h), d’aerobic style (els dijous a les 18h), l’espai obert de break dance (els dimarts de 17h a 21h), l’espai de manualitats dirigit a joves de 12 a 16 anys (els dimecres a les 18h) i el taller de costumització de roba i complements per a joves de 16 a 30 anys, que es realitzarà els dies 3 de maig (19h) i el 4 de maig (11h).

Pel que fa a l’art, l’Espai Jove Torre Bassas organitza, el mes de juny, la 2ª mostra col·lectiva d’artistes locals, amb il·lustracions, pintures i audiovisuals, entre d’altres propostes. L’exposició s’inaugurarà el 7 de juny (19:30h) i es podrà veure fins el 21 de juny.

En l’àmbit musical, aquest segon trimestre continuen les batalles de galls, les lluites líriques entre dos MC’s. En aquesta ocasió tindran lloc els dies 10 de maig i 21 de juny (18:30h). També segueix el seu curs el concurs musical aRubitown. El 21 de juny se celebrarà la final del certamen a l’Ateneu.

Què fem aquest estiu?
La campanya Què fem aquest estiu? inclou una àmplia oferta d’activitats i recursos sobre l’oci i el temps lliure a l’estiu, adreçada a joves de 18 a 30 anys. S’oferiran assessories personalitzades, la xerrada “Alternatives per viatjar” (22 de maig a les 19h), activitats formatives, etc. A més, la pàgina web www.rubijove.cat acollirà una viatgeteca virtual amb tot un seguit de recursos web per planificar un viatge.