Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas celebra la festa de final de curs a la plaça de Salvador Allende Aquest divendres, a partir de les 17.30 h, s’han organitzat actuacions de màgia, concerts i exhibicions de ball, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Espai Jove Torre Bassas celebra la festa de final de curs a la plaça de Salvador Allende

Aquest divendres, a partir de les 17.30 h, s’han organitzat actuacions de màgia, concerts i exhibicions de ball, entre d’altres
Aquest divendres 20 de juny, l’Espai Jove Torre Bassas sortirà al carrer per celebrar la seva festa de final de curs. El servei juvenil del Consistori es traslladarà a la plaça de Salvador Allende, on donarà a conèixer el seu projecte i les activitats que es realitzen a l’equipament durant tot l’any.

La festa pretén ser una mostra de les moltes i diverses activitats que s’han anat fent durant aquest curs i dels diferents col·lectius de joves que es troben i s’organitzen a l’equipament juvenil.

Per a la Torre Bassas, aquest ha estat un curs intens i ple d’activitats, que s’acomiadarà amb una festa lúdica, divertida i participativa. A partir de les 17.30 h, i fins les 21 h, es duran a terme diverses actuacions a l’escenari que es muntarà a la plaça de Salvador Allende. Així, hi haurà actuacions de màgia, exhibicions de grups de ball, actuacions musicals de diversos estils i una batucada, entre d’altres.

Tot i celebrar el final de curs, les activitats juvenils no s’aturen. Els mesos de juliol i setembre l’Ajuntament ha organitzat l’Estiu Jove, una programació pensada per a infants i adolescents que es donarà a conèixer properament.