Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas acull la 2ª Mostra col·lectiva d’art jove L’exposició, en la qual hi participen un total d’onze artistes de la ciutat, s’inaugurarà divendres a les 19:30h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas acull la 2ª Mostra col·lectiva d’art jove

L’exposició, en la qual hi participen un total d’onze artistes de la ciutat, s’inaugurarà divendres a les 19:30h.
Aquest divendres, a les 19:30h, s’inaugurarà la 2ª Mostra col·lectiva d’art jove a l’Espai Jove Torre Bassas. La primera edició es va realitzar a finals de l’any passat, coincidint amb la reobertura d’aquest equipament juvenil.

En aquesta ocasió, un total d’onze artistes joves de Rubí exposaran les seves obres a la Torre Bassas. Són Yasmina Capo (il·lustradora), Albec Bunsen (dissenyador de moda), Elena Henríquez (dissenyadora de moda), Sònia González (il·lustradora), Marta Pagès (il·lustradora), Manel Moreno (dissenyador gràfic), Rosa Rosselló (artista plàstica), Laura Regàs (artista plàstica), Coral Martínez (dissenyadora de producte), Isabel González (fotògrafa) i Ruth Hernández (pintora i il·lustradora).

L’exposició és una mostra multidisciplinar de treballs individuals, però també hi haurà un treball conjunt fet especialment per a aquest esdeveniment, que girarà al voltant del color vermell. L’objectiu és propiciar el treball conjunt entre els artistes, un treball normalment solitari, i mostrar les diferents visions que pot aportar cada artista entorn a un element, una idea...

La 2ª Mostra col·lectiva d’art jove estarà instal·lada a l’Espai Jove Torre Bassas del 7 al 21 de juny i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 17h a 21h.