Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas acull a partir d’aquest dimarts les aules d’estudi nocturnes Els estudiants, especialment els universitaris i de Batxillerat, podran preparar els exàmens de final de curs en un ambient d’estudi òptim per a la concentració https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Espai Jove Torre Bassas acull a partir d’aquest dimarts les aules d’estudi nocturnes

Els estudiants, especialment els universitaris i de Batxillerat, podran preparar els exàmens de final de curs en un ambient d’estudi òptim per a la concentració
Els estudiants rubinencs disposaran a partir d’aquest dimarts 20 de maig de l’habitual servei d’aules d’estudi nocturnes a l’Espai Jove Torre Bassas. Novament, l’Ajuntament facilita als joves de la ciutat, especialment els que cursen Batxillerat o una carrera universitària, un ambient òptim per preparar els seus exàmens.

Les aules d’estudi nocturnes estaran obertes fins al 19 de juny, de dilluns a divendres de 21 h a 24 h, i els dissabtes i diumenges de 17 h a 22 h.

Actualment, les aules d’estudi nocturnes s’obren tres cops a l’any, coincidint amb les convocatòries d’exàmens de febrer, juny i setembre. Aquesta freqüència es va ampliar l’any passat en resposta a la demanda expressada per alguns joves durant una jornada participativa de treball del Pla RubíJove.