Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Creixença mantindrà oberta la preinscripció durant tot el curs escolar L’equip de professionals de l’escola bressol La Bruna coordina i dinamitza aquest espai, ubicat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Espai Creixença mantindrà oberta la preinscripció durant tot el curs escolar

L’equip de professionals de l’escola bressol La Bruna coordina i dinamitza aquest espai, ubicat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler
L’Espai Creixença és un espai familiar de relació i socialització per a nens i nenes de 0 a 3 anys, i per a les seves famílies. Durant aquest curs, s’ha volgut ampliar el termini de preinscripció, que abans finalitzava al juliol, a fi de poder donar opció a totes les famílies de Rubí per a poder compartir aquest espai amb els seus fill/es, en qualsevol moment del curs escolar.

Aquest espai funciona dos dies a la setmana, amb una durada de 2,5 h cada sessió, amb disponibilitat per a tres grups formats per un màxim de tretze infants i els seus acompanyants (pares, mares, etc). El primer grup (A) s’adreça a famílies que acaben de tenir el seu fill/a, fins als nou mesos d’edat del nadó; el segon (B) i el tercer (C) estan dirigits a infants d’1 a 3 anys.

L’Espai Creixença
està coordinat pels professionals de l’escola bressol municipal La Bruna, i es troba ubicat a la planta baixa de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

A Creixença els infants trobaran un espai de joc i relació, amb diferents possibilitats i vivències per a créixer emocionalment més segurs, i les famílies disposaran d’un espai on participar en els jocs i les activitats dels seus fills i filles, compartint amb ells i amb altres famílies nous moments de relació i descoberta, alhora que rebran informació, assessorament, acompanyament i suport per part de l’educadora que participa en les sessions amb les famílies.

Les inscripcions es poden fer a l’Escola bressol municipal La Bruna, c/ Calderón de la Barca, 4, tel. 93 588 77 06, a/e: eb.labruna@ajrubi.cat. El servei funciona des del mes de setembre al mes de juliol, i la quota és de 75 euros mensuals.