Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Creixença comença les preinscripcions pel pròxim curs S’han programat dues jornades de portes obertes la setmana vinent per les famílies que el vulguin conèixer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Creixença comença les preinscripcions pel pròxim curs

S’han programat dues jornades de portes obertes la setmana vinent per les famílies que el vulguin conèixer.
L’Espai Creixença, un espai familiar de relació i socialització adreçat de manera especial per a infants de 0 a 3 anys que no estan escolaritzats en alguna de les escoles bressol del municipi, obrirà el període de preinscricpió el pròxim 25 de juny fins al 2 de juliol. Però la setmana pròxima, el dies 17 i 18 de juny, organitzen una jornada de portes obertes per a aquelles famílies que desitgin conèixer aquest servei que ofereix l’Ajuntament de Rubí abans de fer efectiva la preinscripció. Les jornades es faran al mateix Espai, coordinat pels professionals de l’Escola bressol La Bruna, i es troba ubicat a la planta baixa de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, el dilluns a les 17 h i el dimarts a les 10 h, s’ha de fer inscripció prèvia a l’Escola bressol municipal La Bruna, c/ Calderón de la Barca, 4, tel. 93 588 77 06, a/e: eb.labruna@ajrubi.cat.

Aquest servei funciona dos dies a la setmana, amb una durada de 2,5 h cada sessió, amb disponibilitat per a tres grups formats per un màxim de tretze infants i els seus acompanyants (pares, mares, etc). El primer grup (A) s’adreça a famílies que acaben de tenir el seu primer fill/a, fins als nou mesos d’edat del nadó, i es faran dimarts i dijous de 9 a 11.30 h; el segon (B) i el tercer (C) estan dirigits a infants de 1 a 3 anys i seran dimecres i divendres de 9.30 a 12 h i dimarts i dijous de 16 a 18.30 h. El servei funciona des del mes de setembre a juliol, però de l’1 al 15 de juliol només funciona al matí, ja que els grups de 1-3 canviaran les sessions al matí. El període de matriculació es farà del 4 al 12 de setembre a la mateixa escola que gestiona l’espai i la quota és de 75 euros mensuals.

A Creixença, els infants trobaran un espai de joc i relació amb diferents possibilitats i vivències per a créixer emocionalment més segur i les famílies disposaran d’un espai on participar en els jocs i les activitats dels seus fills i filles, compartint amb ells i amb altres famílies nous moments de relació i descoberta, alhora que rebran informació, assessorament, acompanyament i suport per part de l’educadora que participa en les sessions amb les famílies.