Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptor rubinenc Antoni Casals presenta el seu nou llibre El nou poemari de l'escriptor i altres obres d’autors rubinencs es poden trobar a la Botiga de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’escriptor rubinenc Antoni Casals presenta el seu nou llibre

El nou poemari de l'escriptor i altres obres d’autors rubinencs es poden trobar a la Botiga de Rubí.
Al costat dels xiprers que mai no ens faran ombra, el segon poemari de l’autor rubinenc Antoni Casals, ha estat presentat a la llibreria L’ombra de Rubí, just quan fa un any que Casals havia presentat la seva darrera obra.

A l’acte, que es va fer a la nova sala que la llibreria rubinenca ha habilitat per aquests esdeveniments, va assistir la regidora de Cultura, Neus Muñoz i el regidor d’Identitat i Projecció Exterior, Martí Pujol, qui va presentar l’acte amb el periodista i escriptor, Aleix Ferrater, guanyador de l’edició dels premis de poesia del portal d’internet www.joescric.com al 2007. Ambdós van comentar els aspectes més destacats de l’obra de Casals, fent èmfasi en la sensibilitat i en la forta càrrega emotiva de molts dels poemes, que fan fàcil la identificació entre lector i autor. Aleix Ferrater va destacar que moltes de les preguntes que Casals es fa en el seu llibre porten implícita la resposta i convidà els presents a fer-ne una lectura pausada i serena.

Finalment, l’escriptor Antoni Casals va cloure la presentació amb la lectura i comentari explicatiu d’alguns dels textos del seu nou llibre.

Les obres de Casals, així com molts d’altres escrits per diferents autors i autores rubinencs, poden trobar-se a La Botiga de Rubí, punt de referència de tot tipus d’informació i publicacions relatives a Rubí.