Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Oficial d’Idiomes de Rubí inicia els primers cursos al setembre a l’IES Duc de Montblanc en horari de tarda Durant el mes de juliol es coneixerà l’oferta de places i al setembre s’obrirà la matriculació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola Oficial d’Idiomes de Rubí inicia els primers cursos al setembre a l’IES Duc de Montblanc en horari de tarda

Durant el mes de juliol es coneixerà l’oferta de places i al setembre s’obrirà la matriculació.
La regidora de Cohesió Social i Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez, ha assegurat que “l’obertura de l’Escola Oficial d’Idiomes a la nostra ciutat el curs vinent és una molt bona notícia perquè fa molts anys que l’esperem”, tot i l’aturada d’algunes de les obres en alguns dels centres escolars de Rubí, segons va informar la Generalitat de Catalunya fa un parell de mesos. De fet, aquesta nova escola d’idiomes havia estat acordada “amb el Departament d’Ensenyament quan fa un any varem signar el protocol de corresponsabilitat amb les línies estratègiques educatives a la ciutat, una de les quals era la construcció d’una Escola Oficial d’Idiomes a Rubí que havia d’entrar en funcionament el curs vinent, com a mínim amb l’ensenyament de l’anglès, i que es podria ubicar inicialment a les instal·lacions de l’Institut Duc de Montblanc”, segons la regidora.

Tot i que l’oferta inicial, segons la informació del Departament, es farà pública durant el mes de juliol, la nova Escola Oficial d’Idiomes (EOI) oferirà cursos d’anglès i francès en horari de tarda i vespre. En principi, segons les previsions que s’han fet arribar al consistori, hi haurà un grup de primer, dos de segon i dos de tercer per l’aprenentatge de la llengua anglesa i dos de primer i un de segon per la francesa. Amb tot, les places podrien variar en funció de la demanda.

Pel que fa al període de matriculació tant pels cursos extensius com pels intensius (primer període), de l’11 al 19 de juliol hauran de confirmar la seva matrícula els alumnes que ja pertanyen a una EOI i que vulguin ara inscriure’s a la de Rubí, mentre que per als nous alumnes el període de matriculació serà a partir del 13 de setembre, un cop s’hagin confirmat les places dels antics alumnes. La presentació de les sol·licituds es podrà fer via telemàtica de l’1 al 5 de setembre i de forma presencial del 2 al 5 de setembre, i el test de nivell es farà del 7 al 9 de setembre.

La matriculació pels cursos intensius de 2012, s’iniciarà del 20 al 23 de gener de 2012 si es presenta per via telemàtica i el mateix 23 de gener de forma presencial. L’oferta educativa d’aquest període es coneixerà el pròxim mes de desembre.