Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Montessori rep el premi del concurs de disseny de bosses reutilitzables Els alumnes de 2n han rebut la bossa dissenyada per un d'ells, que també rebran la resta d’alumnes del centre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’escola Montessori rep el premi del concurs de disseny de bosses reutilitzables

Els alumnes de 2n han rebut la bossa dissenyada per un d'ells, que també rebran la resta d’alumnes del centre.
Els alumnes de 2n de l’Escola Montessori de Rubí han rebut aquest matí la bossa reutilitzable que ha esta premiada en el concurs de disseny de bosses reutilitzables convocat pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. A més, la resta dels alumnes també del centre també han estat premiats amb una de les bosses reutilitzables amb el disseny “La vida dels arbres” realitzat per l’alumne de 2n, Egoitz Calvente, que va ser l’elegit dels presentats pels alumnes de l’escola.

Els regidors de l’Àrea de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, la regidora d’Educació Arés Tubau, i la vicepresidenta del Consorci per a la Gestió de Residus, Eva Herrero, han lliurat les bosses als alumnes, els han felicitat per ser l’escola guanyadora, i els han encoratjat a seguir amb iniciatives com aquesta que “ajuden a reduir i millorar la gestió dels residus que la ciutadania genera i alhora a protegir el medi ambient que ens envolta i que tots hem de ser responsables i tenir-ne cura”.

Per la seva banda, els alumnes de 2n han explicat als representants municipals i del consorci que van decidir participar perquè “no s’han de fer servir bosses de plàstic”, que van fer el disseny “primer en paper i després a l’aula d’informàtica”, han cantat dues cançons sobre la utilització de materials reciclats i els han lliurat pots d’olives del seu hort ecològic. L’Escola Montessori va ser la primera escola en obtenir el distintiu Escola Verda l’any 2009.
La directora de l’Escola Montsessori, Laura Tubau, ha rebut el diploma que acredita al centre com a guanyador així com una replica de la bossa guanyadora per a cada nen i nena de l’escola. Els alumnes de 2on curs, que són els qui van participar al concurs, han estat els encarregats de rebre les bosses i de repartir-les entre els companys.

Sota el lema “I tu què hi pintes”, el concurs, emmarcat a la campanya de sensibilització “Si tu recicles, tothom estalvia”, animava els escolars a dissenyar una bossa a través d’una eina instal·lada al portal www.residusdequalitat.cat. Al concurs hi han participat 7 escoles que han presentat un total de 347 dissenys.