Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola edRa convoca el 27è Concurs de màscares de Carnaval 2014 Les obres presentades es podran veure a la Sala d’Exposicions d’edRa del 27 de febrer al 14 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola edRa convoca el 27è Concurs de màscares de Carnaval 2014

Les obres presentades es podran veure a la Sala d’Exposicions d’edRa del 27 de febrer al 14 de març.
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa ha convocat el 27è Concurs de Màscares del Carnaval 2014, en el qual podrà participar qualsevol persona major de 4 anys, presentant una única obra en qualsevol de les 5 categories d’aquest concurs, pel qual es podran presentar propostes fins el 20 de febrer de 2014 a les 19 hores, a la secretaria de l’escola, de dilluns a dijous de 16 a 19 h.

Les categories en què es pot concursar són:
- Categoria A: de 4 a 9 anys
- Categoria B: de 10 a 13 anys
- Categoria C: de 14 a 17 anys
- Categoria D: de 18 anys en endavant
- Categoria E: Faceart

Per participar a la categoria Faceart, els participants s’han de fer una fotografia amb un objecte que els tapi el rostre sencer, com si es tractés d’una màscara, per convertir l’objecte en una carota original. En aquest cas, el jurat valorarà tant la creativitat de la màscara com l'originalitat de la imatge presentada, que s’haurà d’enviar, indicant nom, telèfon de contacte i l’edat, en format jpg, abans del 20 de febrer a l'adreça faceartedra@gmail.com.

El veredicte del jurat, integrat per professionals de l’art i representants municipals, es farà públic el 27 de febrer (dijous gras) a les 19.30 hores, i el lliurament de premis es farà a la Sala d’Exposicions de l’escola. Totes les obres presentades s’exposaran a la mateixa sala del 27 de febrer al 14 de març.

Tots els participants de les categories B, C, D i E tindran un premi consistent en material educatiu per un valor diferent si es rep el 1r premi o l’accèssit, mentre que els participants de la categoria A rebran tots un premi sorpresa.