Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de música de Rubí participa en el V Cicle Anna Ricci de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica L’auditori de l’Escola acollirà un concert gratuït de lírica clàssica aquest divendres a les 20.30 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola de música de Rubí participa en el V Cicle Anna Ricci de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica

L’auditori de l’Escola acollirà un concert gratuït de lírica clàssica aquest divendres a les 20.30 h.
L’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí participa en el V Cicle Anna Ricci “En Gira” que l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACMIC) organitza fins al 5 de desembre a diferents sales i auditoris del territori català, entre els quals a més de Rubí, hi ha Granollers, Girona, Sant Celoni i Sant Cugat del Vallès. Aquest cicle pretén retre homenatge a la desapareguda mezzosoprano catalana Anna Ricci.

En el cas de Rubí, el pròxim divendres 30 de novembre a les 20.30 h, a l’auditori Alicia de Larrocha de l’Escola de Música tindrà lloc un concert gratuït de lírica clàssica catalana.

A més, demà dimecres 28 de novembre, el pianista Alberto Portugueis realitzarà una Masterclass de 19 a 20.30 h al mateix auditori del centre aque està oberta a tota la ciutadania.