Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Emprenedoria ofereix nous cursos sobre la creació d’empreses i l’experiència com a garantia d’èxit L’oferta formativa d’aquest quadrimestre també inclou càpsules sobre temes específics, com les vendes a internet o les xarxes socials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Emprenedoria ofereix nous cursos sobre la creació d’empreses i l’experiència com a garantia d’èxit

L’oferta formativa d’aquest quadrimestre també inclou càpsules sobre temes específics, com les vendes a internet o les xarxes socials
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) ha iniciat la seva oferta formativa del darrer quadrimestre de l’any. Una de les accions que ja estan en marxa és un curs de 50 hores titulat Desenvolupa el teu pla d’empresa d’una manera fàcil. Les sessions, impartides per Acierta, serviran perquè els participants adquireixin coneixements per desenvolupar el seu pla empresarial, amb l’objectiu d’avaluar la viabilitat tècnica i econòmica del seu projecte. La formació inclou tutories personalitzades per part dels tècnics de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) i càpsules formatives complementàries. Les classes, que compten amb 13 participants, van arrencar el 30 de setembre i finalitzaran el 30 d’octubre.

Una altra acció que està en marxa fins aquest mateix divendres és la càpsula formativa Màrqueting amb pressupost reduït, a càrrec d’Alexandra Masó de Daleph Formació. Les sessions van iniciar-se el dia 1 i finalitzaran l’11 d’octubre, sumant un total de 16 hores de formació. Aquesta càpsula s’adreça a emprenedors i pimes de recent creació, i té com a objectiu ajudar-los a pensar amb una lògica de mercat i sense perdre els seus diners. Funciona com un taller, amb dinàmiques participatives que aborden diferents aspectes: serveis, productes, preus, formes de distribució i, sobretot, comunicació.

D’altra banda, el passat 27 de setembre es va realitzar la càpsula formativa Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees, impartida per Maria Batet. El seu objectiu era treballar la creativitat per aplicar-la en la recerca de models de negoci, de cara a reorientar la vida laboral.

A banda d’aquesta accions, l’Escola d’Emprenedoria de Rubí prepara un curs de creació d’empreses per al novembre, de 60 hores de durada, i un altre sobre l’experiència com a garantia d’èxit per al desembre, de 64 hores. També ha programat diverses càpsules formatives que tractaran qüestions com la fixació de preus dels productes, com convertir-se en un bon orador, les vendes a través d’internet o les possibilitats que ofereixen les xarxes socials a l’hora de fer negocis. Aquestes darreres accions tenen una durada d’entre 4 i 16 hores.

L’oferta formativa completa de l’EDER es pot consultar al web www.rubiempresa.net, on també es poden fer les inscripcions. Per a més informació, també es pot trucar al 93 581 39 00 o al 93 588 70 00 (ext. 1414).

Les accions de l’Escola d’Emprenedoria d’aquest quadrimestre estan subvencionades per l’Ajuntament de Rubí dins del paquet de Mesures Extraordinàries 2013 i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona. En el marc del pla anticrisi, també s’està treballant amb altres col·lectius, com ara aturats/des de més de 45 anys i joves, aquests últims a través de projectes vinculats als instituts.

L’EDER, integrada dins de l’OSE de l’Ajuntament de Rubí, es va posar en marxa el 2012 per millorar la qualitat de l’emprenedoria al municipi. El seu objectiu és promoure l’esperit emprenedor i aconseguir futurs empresaris i empresàries que s’hagin format i hagin adquirit els coneixements i les habilitats necessàries per dur a terme amb garanties la seva iniciativa empresarial.