Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí organitza un curs de Community Manager Aquesta formació, una de les accions del Pla de mesures anticrisi 2014, es durà a terme entre el 3 de setembre i el 10 de desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí organitza un curs de Community Manager

Aquesta formació, una de les accions del Pla de mesures anticrisi 2014, es durà a terme entre el 3 de setembre i el 10 de desembre
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada en l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha obert les inscripcions per al curs Community Manager: com fer el pla de màrqueting digital de la seva empresa. Aquesta formació, una de les accions del Pla de mesures anticrisi 2014, s’adreça a professionals i autònoms de Rubí i a responsables de màrqueting i informàtica de companyies rubinenques que vulguin dissenyar el pla de màrqueting digital de la seva empresa.

L’objectiu d’aquest curs és que els participants aprenguin les estratègies més avançades en Màrqueting Social Media i la seva aplicació en un entorn empresarial, així com que sàpiguen utilitzar les xarxes socials per optimitzar les estratègies de relació i venda amb clients actuals i potencials. Amb el curs també es pretén que desenvolupin les habilitats imprescindibles per a un gestor de comunitats i que creïn un pla de màrqueting digital propi amb tutorització personalitzada.

Durant les diferents sessions es tractaran temes com el màrqueting digital, la gestió de comunitats, el màrqueting estratègic a Facebook, les claus per tenir un perfil de valor a Twitter, com utilitzar l’aplicació Linkedin i la gestió del community manager, entre d’altres. Finalment, cada participant elaborarà un pla de màrqueting digital propi.

El curs es durà a terme entre el 3 de setembre i el 10 de desembre a l’aula d’informàtica de l’edifici Rubí Desenvolupament. Les inscripcions per a participar-hi s’han de fer a través de la pàgina web www.rubiempresa.net. L’únic requisit d’accés és tenir la seu de l’empresa a Rubí. La formació, subvencionada per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, és gratuïta.