Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Emprenedoria de l’OSE té en marxa dos cursos sobre creació d’empreses Paral·lelament, també s’estan portant a terme diverses càpsules formatives per saber emprendre amb èxit. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Emprenedoria de l’OSE té en marxa dos cursos sobre creació d’empreses

Paral·lelament, també s’estan portant a terme diverses càpsules formatives per saber emprendre amb èxit.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí continua la formació a l’Escola d’Emprenedoria (EDER). Actualment té en marxa dos cursos sobre creació d’empreses, de 60 hores cadascun, a través dels quals 19 persones emprenedores que volen desenvolupar la seva idea empresarial i avaluar la seva viabilitat estan treballant l’elaboració del pla d’empresa.

Aquesta formació es complementa amb diverses càpsules formatives que, d’una banda, aprofundeixen en aquells aspectes que cal desenvolupar per realitzar un projecte empresarial i, d’altra banda, treballen les habilitats i comportaments que són fonamentals en les persones emprenedores.

Fins ara s’ha realitzat una càpsula formativa de 6 hores de durada, “Competències clau per emprendre amb èxit”, on el fil conductor ha estat el coneixement i l’anàlisi de les competències d’èxit en els emprenedors/es. S’han avaluat aspectes com l’estructura del discurs, la comunicació verbal i la no verbal, l’atenció al client, la resolució d’objeccions, l’orientació a objectius, l’actitud general en relació al projecte, l’autoconfiança, etc. En aquesta formació, la implicació del grup és bàsica pel desenvolupament i aprofitament de les sessions. De fet, es tracta de classes molt participatives.

Paral·lelament, aquest dimarts s’ha iniciat la càpsula formativa sobre “Com fer màrqueting amb pressupost reduït”, amb 19 persones inscrites.

L’Escola d’Emprenedoria preveu realitzar, abans del mes de juny, 13 càpsules formatives i dos cursos més sobre creació d’empreses. La formació, gratuïta, es pot consultar a www.rubiempresa.net, on també es poden realitzar les inscripcions.