Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art i Disseny de Rubí convoca un Concurs de Personalització de Toys El premi d’aquest certament, adreçat a majors de 14 anys, és una tauleta gràfica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Art i Disseny de Rubí convoca un Concurs de Personalització de Toys

El premi d’aquest certament, adreçat a majors de 14 anys, és una tauleta gràfica.
L’escola edRa organitza un Concurs de Personalització de Toys, en el marc de l’edició de Rubifira 2008, per tal d’apropar aquesta escola d’art i disseny rubinenca a tota la població.

Aquest concurs, al qual es podran inscriure totes les persones majors de 14 anys, a partir del dia 30 d’abril i fins al 17 de maig, premiarà el millor disseny d’un toy creat específicament per a aquesta ocasió.

El guanyador o guanyadora, el nom del qual es coneixerà el diumenge 18 de maig, rebrà com a premi una tauleta gràfica WACOM BAMBOO FUN A5 WIDE.


Les bases del concurs, que també es poden consultar a la web de l’escola, són les següents:

1. Hi podran participar els majors de 14 anys.
2. Només es podrà concursar amb un toy creat especialment per a aquest concurs.
3. Únicament es podrà presentar un toy per participant.
4. La inscripció al concurs es farà del dia 30 d’abril fins al 16 de maig, a la secretaria de l’escola edRa, i el dia 17, a l’estand núm. 71 de l’escola edRa a Rubifira. El preu de la inscripció és de 8,00 €.
5. Un únic guanyador d’entre tots els participants rebrà com a premi una tauleta gràfica WACOM BAMBOO FUN A5 WIDE.
6. El jurat es reunirà el diumenge 18 de maig a les 10 h. El mateix dia es comunicarà el resultat i es lliurarà el premi, al recinte de Rubifira.
7. L’Ajuntament de Rubí/edRa es reserva el dret de declarar desert el concurs si la qualitat dels toys presentats no assoleix un nivell acceptable, si el jurat així ho considera.
8. Els toys presentats s’exposaran a l’estand d’edRa els dies de la fira.
9. Un cop finalitzada, tots els toys no guanyadors es podran recollir a la secretaria d’edRa fins al 13 de juny, passada aquesta data l’Ajuntament de Rubí/edRa no es farà responsable dels mateixos.
10. Les dades personals consignades a les butlletes únicament serviran a l’efecte de conèixer el guanyador. L’Ajuntament de Rubí/edRa no les podrà utilitzar per a cap altra finalitat, com tampoc podrà comunicar-les o cedir-les a tercers.
11. El fet de participar en el concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.
12. El resultat del concurs es publicarà a la pàgina web de l’escola: www.artedra.net/toys.
13. L’Ajuntament de Rubí/edRa podrà fer ús en diferents mitjans de comunicació i amb finalitat divulgativa de les imatges dels toys presentats.