Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art EDRA participa en la Fira Internacional del llibre i edicions d’art Ars Libris a Barcelona Han exposat llibres d’artista elaborats pels alumnes de Serigrafia artística dels Tallers de plàstica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Art EDRA participa en la Fira Internacional del llibre i edicions d’art Ars Libris a Barcelona

Han exposat llibres d’artista elaborats pels alumnes de Serigrafia artística dels Tallers de plàstica.
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí EDRA ha participat a la Fira internacional del Llibre i edicions d’Art, fotografia i disseny de Barcelona “Arts Libris”, que se celebra per quart any consecutiu, i en la qual un centenar d’expositors, entre galeries d’art i fotografia, editors de bibliofília contemporània i foto-llibre, tallers artesans, editorials experimentals, llibreries especialitzades i escoles d’art i disseny, s’han reunit a l’espai Arts Santa Mònica de Barcelona per mostrar els seus darrers treballs, obres i edicions al públic assistent. En el cas d’EDRA, l’escola rubinenca ha exposat els darrers treballs de llibres d’artista realitzats pels seus alumnes del Cicle de grau mitjà de Serigrafia Artística i dels infants que participen als tallers d’art del centre.

El llibre d’artista, com a suport transportable de lliure creació, permet als alumnes que el creen explorar diferents camps de la gràfica. Les imatges, les tipografies, l’ordenació de l’espai, les qualitats de suports, les experimentacions tècniques, la manipulació i combinació de materials, junt amb l’enquadernació, són elements importants de comunicació que es desenvolupen en aquest tipus de producte.

Arts Libris s’està consolidant com una de les trobades més importants d’art, fotografia i disseny arreu d’Europa, igualant el nombre de participants i visitants d’altres trobades d’aquest àmbit ja consolidades.