Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art EDRA ofereix una quinzena de tallers i seminaris amb tècniques diverses Elaborar un curt animat, fer dibuix del natural, aprendre fotoceràmica o personalitzar mobles són algunes de les propostes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Art EDRA ofereix una quinzena de tallers i seminaris amb tècniques diverses

Elaborar un curt animat, fer dibuix del natural, aprendre fotoceràmica o personalitzar mobles són algunes de les propostes.
L’Escola d’Art i Disseny EDRA de Rubí ha preparat un total de 16 cursos des del gener al juliol per què tothom pugui conèixer noves tècniques artístiques per aplicar en alguns casos a nivell professional, o en altres en un àmbit més personal per obsequiar algú, decorar la nostra llar, o aprendre a dibuixar del natural, per posar alguns exemples.

Les propostes formatives, la majoria de les quals tenen entre 12 i 30 hores de durada, i es realitzen de dilluns a dijous, depenent del seminari o taller, van des de l’aprenentatge de processos bàsics amb noves tecnologies, com la realització d’un curt animat amb Flash, iniciació al Photoshop, autoCAD o Illustrator; fins a la participació activa a la Festa Major de la ciutat amb la construcció d’una andròmina o el disseny de cartell de la Festa Major de Rubí 2013; passant per tallers més manuals com enquadernació artística, regal personalitzat, fotoceràmica, pasta egípcia, decoració de petits mobles, dibuix del natural o serigrafia, entre d’altres.

L’horari habitual dels cursos és a la tarda, excepte els d’Illustrator, Flash, fotoceràmica i procediment i tècniques pictòriques que es faràn en horari de matí.

Per inscriure’s i ampliar informació podeu contactar amb l’Escola d’Art EDRA (L’Escardívol, c/ Joaquim Blume, 28 – Rubí, 93 588 77 02, info@artedra.net), de dilluns a divendres, de 10 a 12 h i dimarts i dijous també de 17 a 19 h.

Més informació dels cursos
.