Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art EDRA ofereix una conferència sobre la creativitat aplicada a les grans marques “Desigual is not the same” es farà dimarts 12 de febrer a les 19 h a l’auditori del centre educatiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Art EDRA ofereix una conferència sobre la creativitat aplicada a les grans marques

“Desigual is not the same” es farà dimarts 12 de febrer a les 19 h a l’auditori del centre educatiu.
L’Escola d’Art de Rubí, EDRA, organitza el pròxim dimarts 12 de febrer una conferència sobre la creativitat i els processos creatius a les gran empreses. “Desigual is not the same” es la segona proposta que, dintre del cicle Processos creatius de l’escola, vol aproparà als alumnes a diferents professionals que els expliquin els processos de generació de les idees que posen en pràctica en les empreses. La primera d’aquestes xerrades la va fer el dissenyador suís Luki Huber, coincidint amb la clausura del passat curs.

Aquesta conferència, que es farà a l’auditori de l’escola, anirà a càrrec d’Ana Cabanas, cap de màrqueting de Desigual en els darrers anys, que explicarà com es treballa la creativitat i els processos creatius en el marc d'una gran empresa, així com creació de nous productes, les campanyes de publicitat o el disseny de les noves botigues, entre d’altres aspectes. Cabanas, es va incorporar a Desigual al 2008, coincidint amb el pla de desenvolupament internacional de la companyia. Abans, va ser cap de màrqueting i comunicació a Montblanc i ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Màrqueting 2012 de l’Associació Espanyola de Màrqueting.