Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Adults fixa el període de preinscripcions del 16 al 23 de juny A partir de dilluns 16 de maig, qualsevol persona pot anar a informar-se de les opcions d’ensenyament del centre pel curs 2011-2012. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Adults fixa el període de preinscripcions del 16 al 23 de juny

A partir de dilluns 16 de maig, qualsevol persona pot anar a informar-se de les opcions d’ensenyament del centre pel curs 2011-2012.
L'Escola d’Adults de Rubí inicia a partir de la setmana vinent el període d’informació per a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin conèixer quines són les possibilitats de formació que poden trobar en aquest centre de la ciutat, on es pot obtenir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), que permet continuar estudiant o bé poder incorporar-se al món del treball. El període d’informació serà del 16 de maig al 15 de juny.

A més, l’escola també prepara als alumes, posteriorment, per a les proves d’accés a altres nivells formatius, com poden ser els cicles formatius de grau mitjà o superior o l’accés a la universitat per a majors de 25 anys. En totes aquestes opcions el centre disposa de diversos horaris de matí, tarda o vespre. Així com també s’ofereixen cursos amb diverses temàtiques, com informàtica i anglès amb diferents nivells i horaris de matí, tarda i vespre, cursos de castellà per a estrangers amb dos nivells, a més de cursos bàsics d’alfabetizació i per a neolectors.

La preinscripció pels diferents cursos s’iniciarà just un mes després, del 16 al 23 de juny, i la matriculació un cop acabades les vacances de l’estiu, del 2 al 8 de setembre.

L’Escola d’Adults de Rubí es troba al carrer de Terrassa, 61 (tel. 93 588 77 04) i l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10.30 a 12.30 h i de 17.30 a 19.30 h (divendres tarda tancat).