Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola 25 de Setembre rep la distinció d’Escola Verda de la Generalitat L’alcaldessa felicita als alumnes i al professorat pel seu esforç en aquest projecte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola 25 de Setembre rep la distinció d’Escola Verda de la Generalitat

L’alcaldessa felicita als alumnes i al professorat pel seu esforç en aquest projecte.
L’Escola 25 de Setembre ha rebut el distintiu Escola Verda que atorga el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya als centres que segueixen les pautes del Programa Escola Verda que impulsa aquest departament. L’alcaldessa de Rubí va visitar l’escola per felicitar als nens i nenes i a tot l’equip docent per haver obtingut aquest guardó que només tenen altres tres centres educatius més de la ciutat: les escoles Montessori i Rivo Rubeo i l’IES L’Estatut.

Els centres escolars que reben aquest distintiu han de comprometre’s a realitzar unes accions concretes durant un període de tres anys, que contemplin mesures de reciclatge al centre, ús d’energia eficient, mesures d’estalvi d’aigua i energia, utilització de paper reciclat o impuls de la mobilitat sostenible, entre d’altres.

El programa Escola Verda, al qual es poden adherir els centres escolars que ho demanen, suposa integrar-se en una xarxa de centres que voluntàriament ha decidit fer un canvi qualitatiu en el seu projecte educatiu integrant l'educació per a la sostenibilitat en aquest projecte de centre.