Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola 25 de Setembre presenta el llibre solidari Aula 25 – Especial Educació i Cultura al Castell En el monogràfic, que commemora el 10è aniversari de la revista del centre, hi han participat diversos professionals del món de la cultura i l’educació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola 25 de Setembre presenta el llibre solidari Aula 25 – Especial Educació i Cultura al Castell

En el monogràfic, que commemora el 10è aniversari de la revista del centre, hi han participat diversos professionals del món de la cultura i l’educació.
El Castell ha acollit la presentació del llibre solidari Aula 25 – Especial Educació i Cultura, que commemora el 10è aniversari de la revista de l’Escola 25 de Setembre. Es tracta d’un monogràfic en el qual hi han participat una setantena de personalitats del món de la cultura que recull un conjunt de textos adreçats tant a petits com a adults on es parla de l’escola des de perspectives molt diverses. Hi ha records d’escola, anècdotes, cançons, fotografies, dibuixos, contes... i fins i tot una recepta de cuina.

La presentació d’aquest volum ha comptat amb la participació d’alumnes de l’Escola 25 de setembre i les seves famílies, professors, professionals vinculats al món educatiu i alguns polítics locals, entre ells la regidora de Cohesió Social i Serveis a les Persones, Ana Mª Martínez. També han assistit a la presentació alguns dels col·laboradors del llibre, com la periodista Mª Alba Gilabert o el mestre Jordi Zacarés.

Entre les persones que han col·laborat en aquest projecte també hi ha el cantant Gerard Quintana i les escriptores Imma Monsó i Rosa Regàs, entre d’altres molts mestres, músics, periodistes, actors i cantants. El pare d’un alumne de l’escola ha fet la il·lustració de la portada.

El llibre s’ha pogut editar gràcies a les aportacions econòmiques ciutadanes, entre elles la del Consell dels Infants, que ha lliurat 40 euros al projecte aconseguits amb la venda de pastissos i dolços durant la darrera jornada de la Xarxa Cívica i Solidària.

El miler d’exemplars editats d’Aula 25 – Especial Educació i Cultura ja s’ha posat a la venda a un preu de 10 euros. El llibre es pot adquirir a les llibreries rubinenques El Racó del Llibre, El Racó Jove i L’Ombra. Els exemplars també es posaran a la venda els dies 21 i 23 d’abril en una parada especial situada a l’avinguda de Barcelona i també es poden comprar a la mateixa escola. Els diners que es recaptin es destinaran a les entitats rubinenques Entreveïns – ASAV i Rubí Solidari, així com al projecte educatiu de la Fundación Gomaespuma.