Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’EOI programa un curs de 'Business english' en col·laboració amb l’Oficina de Serveis a l’Empresa Les classes s’iniciaran el 30 de gener i es duran a terme els dimecres, de 18h a 20:30h, a les instal·lacions de l’Escola Oficial d’Idiomes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’EOI programa un curs de 'Business english' en col·laboració amb l’Oficina de Serveis a l’Empresa

Les classes s’iniciaran el 30 de gener i es duran a terme els dimecres, de 18h a 20:30h, a les instal·lacions de l’Escola Oficial d’Idiomes.
L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Rubí ha organitzat nous cursos especials per aquest primer quadrimestre de l’any. Un d’ells és el “Business english”, un curs monogràfic adreçat a persones que acreditin tenir un nivell igual o superior al tercer curs de les EOIs (B1), interessades en revisar i practicar el vocabulari, expressions i situacions del llenguatge de l’anglès de negocis. Els alumnes que no puguin acreditar el seu nivell hauran de fer una prova. L’EOI ha organitzat aquest curs amb la col·laboració de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí.

Les classes, que s’iniciaran el 30 de gener, es duran a terme els dimecres, de 18h a 20:30h. Durant el curs, que consta de 12 sessions, els alumnes aprendran el llenguatge dels negocis a través de situacions com ara negociacions, presentacions, anàlisi de casos i debats, entre d’altres. També es desenvoluparan tècniques d’anglès comercial escrit. En acabar el curs, els alumnes rebran un certificat acreditatiu. Es requereix una assistència del 80% per obtenir-lo.

El període de matriculació estarà obert fins el 30 de gener o fins que s’esgotin les places. El curs té una capacitat màxima de 20 alumnes. El preu del monogràfic és de 199,80€ + 5€ de material. Per formalitzar la matrícula cal una foto de carnet i DNI (original i fotocòpia), l’acreditació del nivell de llengua i el justificant de pagament.

L'EOI de Rubí està ubicada a l'avinguda de Can Fatjó, s/n. El seu telèfon és el 93 554 27 99 i la seva adreça web www.xtec.cat/eoirubi.

Altres cursos
A banda del curs de “Business english”, l’Escola Oficial d’Idiomes també ha organitzat dos monogràfics més, un d’anglès i l’altre de francès.

“Freshen up your english” es durà a terme els dijous, de 17h a 19:30h, mentre que “Boostez votre français” se celebrarà els dimecres, de 18h a 20:30h. Tots dos cursos s’iniciaran l’última setmana de gener. Aquests monogràfics s’adrecen a persones que acreditin tenir un nivell igual o superior al cinquè curs de les EOIs (B2) d’anglès o al tercer curs de les EOIs (B1) de francès, interessades a progressar o mantenir el seu nivell d’anglès o francès, en funció de cada curs, per comunicar-se d’una manera pràctica i eficient.