Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’entrada i sortida al pàrquing del Mercat canvia després de Setmana Santa Durant 2 mesos es construiran els forjats del nou edifici d’oficines i serveis, que obligaran a tallar la sortida actual de l’aparcament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’entrada i sortida al pàrquing del Mercat canvia després de Setmana Santa

Durant 2 mesos es construiran els forjats del nou edifici d’oficines i serveis, que obligaran a tallar la sortida actual de l’aparcament.
Com a conseqüència d’una de les actuacions incloses en el projecte de remodelació del Mercat Municipal, concretament l’execució de l’estructura de forjats del nou edifici d’oficines i serveis de la instal·lació, és necessari tallar la rampa de sortida de l’aparcament d’aquest equipament i els molls de descàrrega. Per aquest motiu, a partir de la setmana del 6 d’abril (i durant 2 mesos aproximadament) s’anul·larà provisionalment la rampa que va a parar al carrer de Cal Gerrer.

Tot i aquesta restricció de trànsit, el consistori mantindrà obert l’aparcament per als clients del Mercat, tal i com es va comprometre davant la Junta d’Adjudicataris. Així, durant aquests 2 mesos, tant l’entrada com la sortida al pàrquing es farà a través del carrer Llobateres.

Per facilitar l’accés i la sortida d’aquesta instal·lació, l’Ajuntament ha instal·lat 2 semàfors “a demanda”: un al moll de càrrega i descàrrega i l’altre al carrer Llobateres, uns metres abans de l’entrada al pàrquing. Per poder sortir de l’aparcament, els conductors hauran d’activar el semàfor.

Per facilitar la circulació en aquesta zona s’ha pintat una quadrícula groga a la cruïlla entre els carrer Llobateres i Cal Gerrer, amb l’objectiu d’evitar que els vehicles quedin aturats al mig de la intersecció i obstaculitzin la circulació.

Paral·lelament, s’ha eliminat la senyal d’stop que afecta aquells vehicles que circulen pel carrer Llobateres i que es volen incorporar al carrer Lluís Ribas i s’ha traslladat a aquesta última via. Així, quan el semàfor es posi en fase verda, els vehicles que vinguin del carrer Llobateres no tindran cap interrupció viària i, així, s’evitaran col·lapses en aquesta intersecció.

Per evitar que la rampa d’accés a l’aparcament del Mercat s’obstrueixi quan el pàrquing funciona a ple rendiment, el consistori ha decidit reforçar totes aquestes mesures amb la presència de diferents informadors. De dilluns a dimecres hi haurà una persona que vetllarà perquè la circulació sigui el més fluïda possible, mentre que la resta de dies (dijous, divendres i dissabtes, els dies de major concurrència de clients al Mercat) n’hi haurà dues persones informant.

Per evitar col·lapses innecessaris en aquesta zona, es recomana que els vehicles que circulin per la carretera de Sant Cugat en direcció al carrer Magallanes o Calderón de la Barca ho facin pel carrer Federico García Lorca, Magí Ramentol i Torrent de l’Alba.