Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’encesa de llums dona el tret de sortida al nadal a Rubí L’Alcaldessa, Carme García, acompanyada del tinent d’alcalde de Serveis Urbans i Seguretat, Jordi Peiró, i la regidora de Comerç, Mariona Checa, encendrà avui oficialment els llums de nadal que l’Ajuntament de Rubí ha disposat pels diferents carrers de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’encesa de llums dona el tret de sortida al nadal a Rubí

L’Alcaldessa, Carme García, acompanyada del tinent d’alcalde de Serveis Urbans i Seguretat, Jordi Peiró, i la regidora de Comerç, Mariona Checa, encendrà avui oficialment els llums de nadal que l’Ajuntament de Rubí ha disposat pels diferents carrers de la ciutat.

Enguany, l’encesa oficial es farà a les 19 h des del Mercat Municipal coincidint que aquest equipament celebra el seu 25è aniversari. Aquest esdeveniment podrà seguir-se en directe per Ràdio Rubí, l’emissora municipal que també celebra 25 anys de vida aquest 2004. L’Alcaldessa felicitarà els comerciants del Mercat que tenen parades des de fa 25 anys.<br /><br /><br />Amb aquest actes simbòlic es dona el tret de sortida de les festes, que a Rubí es concretaran en diverses activitats culturals, comercials i juvenils, i amb algunes modificacions de trànsit com a conseqüència del tancament de l’illa de vianants al pas dels vehicles. L’illa compren el tram marcat pels carrers Francesc Macià i l’avinguda Barcelona. Enguany, s’amplia el període de tancament i incorpora els dies 6, 7 i 8 de desembre, coincidint amb el llarg pont de la Puríssima, a més dels dies compresos entre el 23 de desembre i el 6 de gener, ambdós inclosos. L’horari de l’illa de vianants serà d’11 h a 21 h.<br /><br /><br />Durant aquestes dates, el recorregut habitual dels autobusos urbà i interurbà quedarà modificat. Pel que fa al bus interurbà, la línia A4 passarà per la C-1413 i farà una única parada davant de l’estació dels FGC.<br /><br /><br />Pel que fa l’autobús urbà, s’ha previst un desviament de les línies L1 i L4 per la C-1413, amb entrada per l’Escardívol. L’itinerari establert és carrer Terrassa, Margarida Xirgu, passeig El Bullidor, carretera de Terrassa, fins enllaçar amb el recorregut habitual a l’alçada del CAP Mútua de Terrassa.<br /><br /><br />També es traslladaran de lloc les 4 parades següents: la parada de la Plaça Pearson es trasllada davant de l’Antiga Estació, al carrer Historiador Serra. La parada de la Plaça Catalunya es trasllada al carrer Terrassa amb el carrer Justícia. La parada de la Mútua de Terrassa es trasllada a la carretera de Terrassa amb la carretera Sabadell (aproximadament a uns 50 m de la parada habitual). En canvi, la parada del carrer Sant Cugat estarà fora de servei.