Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu ofereix dos tallers adreçats a les entitats de la ciutat aquest trimestre Un dels cursos abordarà el marc legal i la fiscalitat bàsica del món de l’associacionisme, mentre que en l’altre s’oferiran recursos web per millorar la comunicació de les entitats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ateneu ofereix dos tallers adreçats a les entitats de la ciutat aquest trimestre

Un dels cursos abordarà el marc legal i la fiscalitat bàsica del món de l’associacionisme, mentre que en l’altre s’oferiran recursos web per millorar la comunicació de les entitats.
L'Ateneu Municipal de Rubí ofereix aquest trimestre dos tallers adreçats a les entitats rubinenques. El primer d'ells, titulat 'Marc legal i fiscalitat bàsica', abordarà els aspectes legals i fiscals bàsics perquè les entitats estiguin al corrent del marc normatiu vigent. El taller es portarà a terme els dies 11, 18 i 25 d'abril de 19 a 21h i té un preu de 10 euros.

El segon taller, 'Wordpress i recursos web', vol apropar les eines interactives a les entitats per tal que puguin millorar la seva comunicació. Aquest taller es realitzarà els dijous de 19 a 21h, des del 9 de maig i fins al 20 de juny. El preu del taller són 20 euros.

A banda d’aquests dos tallers per a entitats, l’equipament també ha programat moltes altres activitats aquest segon trimestre. Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial al mateix Ateneu.