Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu obre les seves portes aquest Nadal 2010 amb activitats diverses per als infants El programa d’activitats d’aquest any inclou més de 60 activitats diferents en diversos espais com la Biblioteca, La Sala, el Castell Ecomuseu Urbà, a més d’activitats al carrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu obre les seves portes aquest Nadal 2010 amb activitats diverses per als infants

El programa d’activitats d’aquest any inclou més de 60 activitats diferents en diversos espais com la Biblioteca, La Sala, el Castell Ecomuseu Urbà, a més d’activitats al carrer.
L’Ateneu serà un dels espais de la ciutat en què els nens i nenes rubinencs podran gaudir d’activitats durant aquest Nadal 2010. La reobertura d’aquest espai juvenil es farà el divendres, 10 de desembre, a les 19 h i comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Carme García, després que hagin finalitzat les obres de millora que s’han fet al seu interior. Així, un cop comencen les vacances escolars, podran assistir a sessions de jocs gegants i de ludoteca infantil a partir de les 17 h, des del dilluns 27 al dimecres 29 de desembre, a més de l’espectacle infantil “Granotes, gripaus i altres trifulques” el mateix dilluns 27 a les18.30 h i un espectacle i taller de màgia el dijous 30 de setembre a les 18 h.

Aquesta és una de les més de 60 activitats que els ciutadans i ciutadanes podran gaudir durant aquest Nadal a Rubí. La presentació oficial de les activitats programades per aquestes festes les farà la regidora de Cultura, Neus Muñoz, en roda de premsa, el pròxim 13 de desembre a les 12 h a la Sala de Plens. Dies abans, a partir del 9 de desembre, els ciutadans, rebran el programa íntegre de les activitats a casa, juntament amb la revista La Ciutat.

Nadal als espais municipals

L’Ateneu no és l’únic espai municipal on aquest nadal es faran activitats infantils. El Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà acollirà del tradicional Campament del Mag Rubisenc que s’instal·la els primers dies de cada nou any, des de que l’any 2005 va arribar per primer cop a la ciutat, i el 12è Concert de Nadal el diumenge 12 de desembre a les 11 h i un taller de dansa en família el diumenge 19 a partir de les 12 h.

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler també ha programat activitats infantils com contes de Nadal per a nens i nenes d’1 a 4 anys els dies 14 i 15 de desembre, l’espectacle de titelles “La soca de Nadal” el dimarts 21 a les 18 h, un taller d’art col·lectiu i música clàssica el dijous 23 a partir de les 17 h, o el conte del Mag Rubisenc el dies 22 i 30 a les 18.30 h, entre d’altres.

Altres activitats pels infants són les dues sessions gratuïtes de cinema infantil que es faran a La Sala els dies 28 i 29 de desembre, on també hi haurà la 16èna edició del Festival benèfic Nochebuena para todos ningún niño sin Navidad el dissabte 11 de desembre a les 18 h, i les visites que el pare noel i el carter reial farà pels barris de la ciutat per tal de recollir les peticions dels més petits de la casa.

El reis, a l’Escardívol

Com ja es també tradicional, la Cavalcada de Reis del 5 de gener, que començarà l’Escardívol a les 18 hores amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, recorrerà els carrers de la ciutat a partir de les 18.30 h, passant pels carrers de Joaquim Blume, Cadmo, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Francesc Macià, av. Barcelona, rambleta Joan Miró, pg. de les Torres, av. Can Cabanyes, pg. del Ferrocarril, Monturiol, Mare de Déu de Fàtima, 3 d’abril, Milà i Fontanals, Bartrina, Lluís Ribas, Cervantes, av. Barcelona, Francesc Macià, Narcís Menard i pl. Pere Aguilera, on conclou la passejada per la ciutat.