Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu municipal ofereix nous tallers, monogràfics, cursos i formació per a entitats durant l’últim trimestre de l’any Les inscripcions es poden fer al mateix Ateneu a partir del 17 de setembre i fins que s’exhaureixin les places. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu municipal ofereix nous tallers, monogràfics, cursos i formació per a entitats durant l’últim trimestre de l’any

Les inscripcions es poden fer al mateix Ateneu a partir del 17 de setembre i fins que s’exhaureixin les places.
L’últim trimestre de l’any, l’Ateneu municipal oferirà als rubinencs i rubinenques una setantena d’activitats lúdiques i formatives. Des de l’octubre i fins al desembre s’han programat un total de 16 tallers, 5 monogràfics, 33 cursos de formació en TIC i 6 cursos formatius més adreçats a les entitats, a banda de xerrades, concerts i diverses activitats infantils.

Pel que fa als tallers, se n’han programat de dansa oriental per a infants a partir de 6 anys, de bollywood, d’iniciació al xinès, de dansa del ventre, de plantes i remeis, de pintura i decoració de ventalls, de còmic, de claqué per a principiants i d’iniciació a la fotografia, entre d’altres. El preu dels tallers oscil·la entre els 40 i els 48 euros el trimestre.

Els monogràfics també tenen una temàtica molt variada: taller de clown per a adults, elaboració de sabons aromàtics, iniciació a la radioafició, beneficis de les aromes per l’estat d’ànim i risoteràpia. Els preus varien en funció dels dies que dura el monogràfic.

Un dels plats forts de la programació de l’Ateneu durant els últims mesos de l’any seran els cursos de formació en TIC. Se n’han programat un total de 33, entre els quals destaquen el de creació i ús del correu electrònic, tractament del so amb el programa Audicity, aprendre a utilitzar el Messenger, navegació segura a internet, iniciació a Facebook, promoció professional a la xarxa Linkedin, informàtica bàsica, creació d’un blog, planificar viatges per internet, administració electrònica, internet com a mitjà d’estalvi i com comprar per internet de forma segura, entre d’altres. La majoria de cursos tenen un preu de 10 euros, exceptuant-ne alguns que costen 20 o 40 euros.

Les entitats també podran participar en cursos de formació i xerrades pensats especialment per a elles. Des de com realitzar butlletins electrònics, passant per com fer una difusió efectiva de les activitats de l’associació, fins a com elaborar un pla de comunicació de l’entitat o com fer un pla de treball estratègic, entre d’altres. Tots els cursos tenen un cost de 20 euros. Les xerrades, en canvi, són gratuïtes.

Els divendres, l’Ateneu ha programat tot un seguit d’activitats gratuïtes: jocs de taula per a petits i grans, tertúlies de dones, xerrades i un concert de bols tibetans. I els dissabtes es reserven per la canalla, amb danses en família, contes de tardor, dansa tahitiana per a infants a partir de 6 anys i contes de Nadal. Totes aquestes activitats també són gratuïtes.

A més, a l’Ateneu sempre podeu intercanviar llibres: podeu portar-ne un, deixar-lo a les instal·lacions i emportar-vos-en un altre.

Les inscripcions als diferents cursos i activitats es poden fer a partir del 17 de setembre, i fins que s’exhaureixin les places, al mateix Ateneu, en horari de 16h a 22h.