Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal de Rubí prepara una nova programació de tardor amb múltiples cursos, tallers i altres activitats Les inscripcions s’han de fer a partir del dimarts 16 de setembre de manera presencial al mateix equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ateneu Municipal de Rubí prepara una nova programació de tardor amb múltiples cursos, tallers i altres activitats

Les inscripcions s’han de fer a partir del dimarts 16 de setembre de manera presencial al mateix equipament
L’Ateneu Municipal ha preparat una nova programació de tardor farcida de cursos, tallers i altres activitats. El dimarts 16 de setembre s’iniciarà el període d’inscripcions per a participar en aquestes propostes. Per apuntar-s’hi cal adreçar-se al mateix Ateneu.

El nou gruix d’activitats per als propers mesos de tardor combina els habituals formats de cursos, tallers i activitats amb algunes novetats.

Pel que fa als cursos i tallers, s’han programat formacions sobre salut i benestar, gastronomia, art i creativitat i dansa i expressió corporal, entre d’altres. Una altra de les propostes són els Tastets de tardor, una manera senzilla de descobrir i practicar nous coneixements i disciplines molt diverses, des de la cromoteràpia i l’expressió corporal creativa fins al core dance, una dansa energètica.

Els petits de la llar continuen tenint el seu espai a l’Ateneu amb un conjunt d’originals activitats per realitzar tot passant bones estones en família. La programació d’activitats familiars inclou com a novetat tallers especialment adreçats a mares i pares amb fills menors de 10 anys.

També s’han programat activitats de formació en noves tecnologies de diferents nivells, parant especial atenció a les plataformes de rellevància en el món interactiu com Google, WordPress o LinkedIn.

L’Ateneu engega aquesta tardor una nova campanya formativa pel teixit associatiu de la ciutat al voltant de diferents aspectes quotidians de les entitats, com ara la fiscalitat, la comunicació i l’elaboració de memòries.

També comparteix un bon nombre de propostes obertes a la ciutadania preparades per diferents entitats de la ciutat, com ara conferències, trobades, certàmens literaris, exposicions i un grup d’alfabetització. Properament, l’Ateneu també preveu presentar un nou cicle de música jazz.

Per últim, l’Ateneu també emprèn, juntament amb altres equipaments de la ciutat, diferents iniciatives per esdevenir punts de trobada entre la ciutadania, com ara la iniciativa Parelles TIC, amb què es vol ajudar les persones a millorar les seves competències digitals, o el Banc dels Idiomes, on es posa en contacte persones amb qui conversar, practicar, aprendre i compartir noves llengües.

Inscripcions
El període d'inscripcions per als cursos i tallers, els Tastets de tardor, les activitats familiars i la formació en noves tecnologies s'iniciarà el dimarts 16 de setembre a les 16 h. Les inscripcions es realitzaran únicament de forma presencial a l'Ateneu. Cada persona només podrà inscriure un màxim de dues persones, inclosa a sí mateixa. Les inscripcions romandran obertes fins a exhaurir places.

Els pagaments s’efectuaran mitjançant ingrés o transferència bancària i cal que es faci entrega del resguard del pagament en els 7 dies laborables a partir de la data d’inscripció, i en tots els casos, abans de l’inici del curs. En cas contrari, la plaça no es considerarà ocupada i s’atorgarà automàticament a una altra persona.