Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu i l’Associació Jazz Rubí organitzen el cicle El jardí del jazz durant el mes de juliol Entre les formacions que actuaran a l’equipament municipal hi ha Bopper’s Night i Carolina Alabau i la seva banda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ateneu i l’Associació Jazz Rubí organitzen el cicle El jardí del jazz durant el mes de juliol

Entre les formacions que actuaran a l’equipament municipal hi ha Bopper’s Night i Carolina Alabau i la seva banda
L’Ateneu i l'Associació Jazz Rubí han estrenat El jardí del jazz, una nova programació de concerts en directe que, durant el mes de juliol, omplirà els jardins de l’equipament municipal amb aquest estil musical. El jardí del jazz arriba després de l’èxit del Cicle de Jazz que es va engegar a principis d’any i que ha portat a l’Ateneu una àmplia oferta d'actuacions musicals i jam sessions en directe durant aquest darrer semestre.

El jardí del jazz es va iniciar divendres 4 de juliol amb l’actuació de Joan Martí Trio, una formació integrada per Quico Samsó (bateria), Adrià Muntaner (piano) i Joan Martí (contrabaix) que interpreta estàndards de jazz, bossa i temes propis, entre d’altres.

La propera actuació tindrà lloc aquest divendres 11 de juliol, de la mà de Bopper’s Night, formada per Enrique Heredia (bateria), Àlvar Taborda (contrabaix), Pep Cassadó (guitarra) i Gaby Ardèbol (saxo).

El dissabte 19 de juliol serà el torn de la cantant rubinenca Carolina Alabau, que actuarà acompanyada de Felipe Soto (bateria), Lídia García (baix) i Marta Riba (saxo).

Blue Miles tancarà el cicle el divendres 25 de juliol. Es tracta d’una formació integrada per Àngels Vilaró (veu), Joan Fàbrega (guitarra), Joan Casamor (piano) i Ferran Marquès (baix).

Amb El jardí del jazz, els organitzadors volen oferir un seguit d'actuacions musicals de qualitat per poder gaudir de bon jazz a la fresca durant les nits d'estiu als jardins de l'Ateneu. Tots els concerts, que tenen entrada lliure, s’iniciaran a les 22 h, excepte l’actuació de Carolina Alabau, que començarà a les 20 h.