Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’assessor artístic de l’Espona, Eduard Ventura, mor de forma inesperada L’Ajuntament suspèn totes les activitats que s’havien d’organitzar demà per donar a conèixer el Centre de la Dansa Tradicional a la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’assessor artístic de l’Espona, Eduard Ventura, mor de forma inesperada

L’Ajuntament suspèn totes les activitats que s’havien d’organitzar demà per donar a conèixer el Centre de la Dansa Tradicional a la ciutadania.
La ciutat s’ha despertat aquest matí amb la mort inesperada del recentment nomenat assessor artístic del Centre la Dansa Tradicional Catalana L’Espona, el coreògraf rubinenc Eduard Ventura, que va ser presentat la setmana passada, i que havia mostrat els seu entusiasme per aquest nou projecte que havia qualificat d’històric.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha mostrat la seva consternació per aquesta mort sobtada “que ens ha deixat sense paraules ja que era una persona jove amb molts projectes vitals com a persona i com a ciutadà. Per Garcia, aquesta defunció és un “cop important per tractar-se també d’una persona que ara començava un projecte per a la ciutat i per a tot Catalunya. Ens ha deixat orfes”.

L’Ajuntament ha suspès totes les activitats de la Jornada de portes obertes de l’Espona, que s’havien organitzar per demà dissabte 19 de març al llarg de tot el dia per tal de donar a conèixer a la ciutadania el nou equipament i en la qual havia de participar de forma activa Eduard Ventura.