Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’antic cotxe de bombers de Rubí participa al Ral·li Internacional Barcelona-Sitges 2011 El vehicle, de propietat municipal, es conegut popularment com a “Ford T”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’antic cotxe de bombers de Rubí participa al Ral·li Internacional Barcelona-Sitges 2011

El vehicle, de propietat municipal, es conegut popularment com a “Ford T”.
L'antic cotxe de bombers de Rubí, conegut popularment com a “Ford T” participarà en la 53ena edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges que se celebrarà aquest cap de setmana entre ambdues ciutats catalanes.

El vehicle, matriculat l'any 1925, és de propietat municipal i està cedit, des de fa 10 anys, en custòdia a l'Associació d'Automòbils Antics de Rubí per tal que aquesta entitat de la ciutat s’encarregui de garantir el seu estat de conservació de forma òptima. Des de llavors, l’associació n’ha fet periòdicament les tasques de manteniment del cotxe i, alhora, ha millorat alguns aspectes mecànics.

El pròxim dissabte 26 de març, el cotxe de bombers marxarà cap a l’esplanada de l’Arc del Triomf de Barcelona, on estarà exposat al públic, a partir de les 10 h, juntament amb la resta de vehicles participants en aquesta trobada internacional durant tot el dia, per sortir el matí de diumenge, a partir de les 11 h, des de la plaça de Sant Jaume direcció cap a Sitges, on tenen prevista l’arribada al voltant del migdia al port d’Aiguadolç.

Aquest esdeveniment, que se celebra ininterrompudament des del 1959, compta amb la participació de cotxes històrics que han d’haver estat fabricats abans del 1928.