Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alpinista Araceli Segarra presenta el seu primer llibre a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí 'Ni tan alt ni tan difícil' es presentarà el dijous 6 de febrer a les 19 h a l’auditori de l’equipament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alpinista Araceli Segarra presenta el seu primer llibre a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí

'Ni tan alt ni tan difícil' es presentarà el dijous 6 de febrer a les 19 h a l’auditori de l’equipament.
L’alpinista Araceli Segarra presentarà “Ni tan alt ni tan difícil”, el seu primer llibre, el pròxim dijous 6 de febrer a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. L’acte es farà a l’auditori de l’equipament cultural a partir de les 19 hores. En l’organització de l’acte ha col·laborat la Llibreria Racó del llibre.

El llibre recull les experiències de l’alpinista lleidatana que ha coronat els cims més alts del món, ha participat en rescats alpins contrarellotge i ha dedicat la seva vida a la muntanya. Aquest llibre està adreçat tant als que volen escalar una muntanya, com als que volen començar un projecte sigui quin sigui, es a dir per qui es proposen reptes. En aquest viatge de la mà d'Araceli Segarra per les muntanyes més altes del món, l'alpinista explicarà els principals secrets per aconseguir arribar al cim, i de quina manera aquests consells poden ajudar al lector a aconseguir els seus propis objectius vitals.

Araceli Segarra, nascuda a Lleida, es va iniciar als 15 anys en els esports de muntanya amb un curs d’espeleologia, tot i que més tard seguiria amb l’esquí de travessia, l’escalada en roca i l’escalada en gel.
Als 26 anys es va convertir en la primera dona espanyola en fer el cim de l’Everest mentre rodava un documental en formato IMAX, després de formar part del rescat de la tragèdia més gran de la historia del Everest on un total de 13 persones van perdre la vida. Des de llavors, ha treballat en diferents mitjans de comunicació, ha publicat una sèrie de contes il·lustrats, impartit conferències per tot el món i realitzat més de 30 expedicions alpinístiques, algunes d’elles obrint noves rutes.