Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita l’empresa Roche Hermanos que acaba de celebrar el 50è aniversari L’empresa, ubicada a la ciutat des de 1973, aplica mesures de conciliació de la vida laboral i aposta per la igualtat d’oportunitats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa visita l’empresa Roche Hermanos que acaba de celebrar el 50è aniversari

L’empresa, ubicada a la ciutat des de 1973, aplica mesures de conciliació de la vida laboral i aposta per la igualtat d’oportunitats.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha visitat l’empresa rubinenca Roche Hermanos per conèixer el procés productiu d’aquesta empresa que acaba de celebrar el 50è aniversari de la seva creació. Acompanyada dels responsables de l’empresa, Ricardo Roche i Daniel Roche, Carme Garcia ha fet menció d’alguns del projectes adreçats a empreses que el consistori impulsa, com el d’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables en entorns industrials, Rubí Brilla.

Roche Hermanos és una de les pimes de la ciutat que manté el seu nombre de treballadors de forma estable i que ha facturat durant l’any passat 5,5 milions d’euros, un 16% dels quals exporta a França i Portugal, xifra que ha suposat un augment del 10% de la facturació i un 5% de la producció respecte a l’any anterior. Tot i la crisi, l’empresa ha pogut continuar creixent gràcies a la diversificació de la seva producció, a un sistema de fabricar personalitzat per donar el millor servei i a una política d’inversions continuada.
Amb 30 treballadors i treballadores, Roche Hermanos, dedicada a la fabricació d’envasos i embalatges de matèries plàstiques, es va crear l’any 1961 a Barcelona on van ser fins l’any 1973 quan es van traslladar a la nostra ciutat. Roche Hermanos va rebre un dels reconeixements que atorga el consistori a les empreses de la ciutat en la darrera Nit de l’empresa de Rubí en la categoria de foment de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, ja que han apostat per introduir mesures de conciliació de la vida laboral i personal i mesures d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones en el processos de selecció de personal i promoció interna. A més, va participar de forma activa en el projecte pilot de Conciliació als polígons industrials realitzat a Rubí l’any 2009 en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya.