Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa s’entrevista amb el Síndic de greuges de Catalunya durant la seva visita a Rubí Rafael Ribó ha atès les consultes que li han plantejat els rubinencs a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa s’entrevista amb el Síndic de greuges de Catalunya durant la seva visita a Rubí

Rafael Ribó ha atès les consultes que li han plantejat els rubinencs a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.
El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha atès les consultes i queixes que li han exposat diversos rubinencs sobre les administracions públiques i aquelles empreses que presten serveis d’interès general (aigua, llum, gas i telèfon).

Aquesta ha estat una de les visites que l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya realitza periòdicament a diverses poblacions del país per poder atendre in situ les queixes i consultes dels ciutadans; així com per conèixer les opinions de les entitats i associacions de cada lloc.

Des de les 10 h del matí i fins les 14 h de la tarda, i de les 16 h a les 18.30 h, Ribó ha atès els rubinencs a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Els interessats en entrevistar-se amb el Síndic de Greuges de Catalunya van sol·licitar cita prèvia a la web de la Sindicatura.

Durant la seva estada a Rubí, Ribó s’ha entrevistat amb l’alcaldessa Carme García a la casa consistorial. A la trobada també hi han estat presents els portaveus dels diferents grups municipals de l’Ajuntament i la Síndica de Greuges local, Maria Palau. Rafael Ribó els ha exposat les queixes més freqüents que plantegen els ciutadans, tant a Rubí com a la resta de Catalunya, i ha aprofitat l’ocasió per explicar la nova normativa que regula la seva figura.

Rafael Ribó ocupa el càrrec de Síndic de Greuges de Catalunya des del juliol de 2004.