Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa s’acomiada del cap dels Mossos d’Esquadra de Rubí, que canvia de destinació A la vegada, Carme García ha donat la benvinguda al nou inspector en cap de la comissaria de la ciutat, Jesús Requena. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa s’acomiada del cap dels Mossos d’Esquadra de Rubí, que canvia de destinació

A la vegada, Carme García ha donat la benvinguda al nou inspector en cap de la comissaria de la ciutat, Jesús Requena.
L’alcaldessa, Carme García, s’ha acomiadat del cap de l’Àrea Bàsica Policial de Rubí dels Mossos d’Esquadra, Francesc Camprubí, i del sots cap, Jordi Santacatalina, que han estat destinats a d’altres comissaries. García els ha desitjat èxit en la seva nova etapa professional i els ha agraït la tasca que han desenvolupat durant els darrers 5 anys a la ciutat, des que l’1 de novembre de 2006 va entrar en funcionament la comissaria del c/ Maria Aurèlia Capmany.

Paral·lelament, l’alcaldessa també ha donat la benvinguda al nou cap de l’ABP de Rubí, Jesús Requena, i al nou sots cap, Roger Sales, que fins ara era el cap de la comissaria de Sant Cugat. Carme García els ha encoratjat a treballar per la ciutat i els ha brindat la col·laboració de la Policia Local.