Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa reconeix els èxits de cinc equips del Club Esportiu Rubí Futbol Sala i del CEB Sant Jordi Quatre d’ells han aconseguit l’ascens de categoria. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa reconeix els èxits de cinc equips del Club Esportiu Rubí Futbol Sala i del CEB Sant Jordi

Quatre d’ells han aconseguit l’ascens de categoria.
L’alcaldessa, Carme García, ha reconegut la trajectòria esportiva de cinc equips de futbol sala i bàsquet durant la darrera temporada. Els representats de les cinc formacions, que pertanyen al Club Esportiu Rubí i al CEB Sant Jordi, han rebut la felicitació de García, que ha elogiat els èxits esportius de tots els seus jugadors i jugadores. De fet les dones han estat majoria en aquest reconeixement.

Per l’alcaldessa “és un orgull que l’esport base vagi tan bé, perquè això vol dir que la gent treballa molt, s’esforça i porta el nom de Rubí arreu de la ciutat amb moltes ganes”.

Els membres dels cinc equips reconeguts han acabat la temporada a la primera plaça de les competicions en les quals participaven. Tres d’ells competiran la pròxima temporada en una categoria superior, desprès d’haver guanyat l’ascens aquest any.

Entre els homenatjats hi havia, les campiones del grup 2 de la Divisió de Plata de futbol-sala i subcampiones de la Copa de Catalunya (Sènior A), les campiones de la Divisió d’Honor Catalana i de la Copa de Catalunya en categoria juvenil-cadet i els campions de la Primera Divisió catalana, en categoria cadet, que ascendeixen a Divisió d’Honor. Les jugadores dels dos equips femenins i del masculí militen a les files del Club Esportiu Rubí Futbol-Sala.

La llista d’èxits la completen els jugadors sèniors de bàsquet del CEB Sant Jordi. Els membres del Sènior A s’han fet amb el títol de Campions de Catalunya de la Segona Divisió, mentre que els del Sènior B han estat Campions de Catalunya B.

L’alcaldessa ha destacat la feina dels equips femenins: “Perdoneu els nois, però el que fan elles suposa un sobreesforç i és una excepció, per això es una bona notícia. A més a més, són molt bones”.

El president del Club Esportiu Rubí, Manel Cintas, va expressar el seu orgull, va agrair el suport dels pares i del Ajuntament, la disposició dels entrenadors i l’actitud dels jugadors i jugadores de les que va dir que eren “la matèria prima necessària de l’esport base”. El seu homòleg al CEB Sant Jordi, Manel Croses, va coincidir amb Cintas i va afegir que “el que fa que un club estigui viu es la gent que el fa”.

El Sènior A femení del Club Esportiu Rubí ha estat a punt d’aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor del futbol-sala, però no ha pogut superar el play-off. En tot cas, la seva trajectòria ha estat suficient per que l’alcaldessa volgués reconèixer el seu esforç. Als dos equips del CEB Sant Jordi, els èxits de la darrera temporada els dóna dret a l’ascens. El Sènior A competirà a la 1ª Divisió Catalana i el Sènior B ho farà a la 3ª.