Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa participa en la tertúlia de dones de l’Ateneu Aquest és un dels actes organitzats per conscienciar a la població sobre la violència de gènere. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa participa en la tertúlia de dones de l’Ateneu

Aquest és un dels actes organitzats per conscienciar a la població sobre la violència de gènere.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha participat en la “Tertúlia per a dones” que cada divendres organitza el col·lectiu Mujeres Creativas del Vallés en el Ateneu Municipal, en aquest cas emmarcada en els actes de commemoració del Dia internacional contra la violència de gènere que es celebra cada 25 de novembre.
Carme Garcia ha explicat a les dones assistents la seva visió personal com a dona i política, així com el servei que el consistori ofereix a les dones des del Comissionat de Polítiques d’Igualtat.

Tertúlies per a dones, impulsat per l’escriptora rubinenca Núria Espinosa, s’ha creat per a ser un espai de comunicació i reflexió de temes diversos que puguin interessar a les dones, i està oberta a la participació de qualsevol dona de la ciutat, amb una convidada especial cada setmana que sigui un referent com a ciutadana.

Aquest col·lectiu també organitza el Recital a la No Violència el dissabte 17 de novembre a l’Ateneu dintre dels actes d’aquesta commemoració anual per conscienciar a la població sobre la violència de gènere.