Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa participa al 50 aniversari de la Penya Blaugrana Ramon Llorens El president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell, estarà present a la inauguració de la nova seu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa participa al 50 aniversari de la Penya Blaugrana Ramon Llorens

El president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell, estarà present a la inauguració de la nova seu.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, participarà als actes de commemoració del 50 aniversari de la Penya Blaugrana Ramon Llorens, que se celebren durant aquesta setmana i que viuran la jornada central el diumenge 26 de setembre.

Aquest dijous 23 de setembre, l’alcaldessa estarà present a un dels actes més emotius d’aquesta commemoració. Es tracta de l’homenatge a les víctimes del accident de trànsit que va ocórrer l’any 1984, quan els socis de la entitat viatjaven a Madrid per assistir a la final de la Copa del Rey. Aquest record tindrà lloc a la nova seu de la penya, a la plaça Montserrat Roig, s/n, a partir de les 20 h. Atès el caràcter de l’acte s’ha plantejat com un homenatge íntim pels familiars de les víctimes, els socis i les autoritats.

Després d’aquest acte, l’alcaldessa té previst participar també a la jornada central de la celebració, el proper diumenge 26 de setembre. Carme Garcia ha volgut acompanyar als socis de la penya a una celebració que s’ha organitzat per implicar a la ciutat. Els responsables de la entitat rubinenca han convidat també al president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell, que ha confirmat la seva assistència als actes que es desenvoluparan durant tot el matí.

El programa d’activitats per aquesta jornada organitzades pels responsables de la Penya Blaugrana Ramon Llorens inclou una cercavila que partirà de la plaça de l’Estació a les 10.30 h del matí i que anirà fins a la plaça Catalunya, amb la participació d’entitats culturals de la ciutat. Cap al migdia en aquest escenari es desenvoluparan diverses actuacions de les entitats participants.

D’altra banda, el president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell, participarà a la inauguració de la nova seu de la penya blaugrana ubicada a la plaça Montserrat Roig, que es farà desprès de la cercavila. Per motius d’espai aquest acte està reservat també als socis i les autoritats, entre les que està convidada l’alcaldessa, Carme Garcia.

La jornada finalitzarà a partir de les 14 hores amb un dinar de germanor a la Masia Mas Janer pels socis i simpatitzants que s’hagin inscrit.

A més, durant tota aquesta setmana a l'Aula Cultural de Rubí, al Centre Cultural Unnim Obra Social (Av. Barcelona, 84) s’exposa una mostra que recorda els cinquanta anys d’història de la Penya Blaugrana. I d’altra banda, a partir del dia 30 de setembre es podrà visitar una exposició de “Pòsters del Barça” al Museu Etnogràfic Vallhonrat