Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa lliura els premis als alumnes guanyadors de la Setmana Cultural de l’Escola de Música Pere Burés Els actes conclouen aquesta tarda amb dos concerts d’alumnes i exalumnes del centre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa lliura els premis als alumnes guanyadors de la Setmana Cultural de l’Escola de Música Pere Burés

Els actes conclouen aquesta tarda amb dos concerts d’alumnes i exalumnes del centre.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha lliurat els premis als alumnes guanyadors del Concurs d’interpretació fantasma de la Setmana cultural de L’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés, que durant aquesta setmana ha celebrat diversos actes com tallers de corda, de música electrònica, d’afinació de pianos, de boleros, etc., així com les diferents fases del concurs fantasma del qual s’ha fet el lliurament.

El guanyadors dels primers i segons premis de cada categoria han estat:

A (5 i 6 anys)
Solista: Maria Carrillo (1r)
Grup: Alba Boltes i Helena Boltes (1r) i Hugo Garcia, Joan Oliveras, Laia Oliveras i Clara Tenorio (2n)
B (7 i 6 anys)
Solista: Laura Cara (1r) i Maria Alcalà (2n)
Grup: Albert Gil, Eric Paredes i Ivan Rodriguez (1r) i Laura Berlanga i Carla Coscollola (2n)
C (9 i 10 anys)
Solista: Vicente de Castro (1r)
Grup: Miquel Alcalde, Arnau Muñoz i Marc Piera (1r) i Maria Lafuente i Olga Soler (2n)
D (11 i 12 anys)Solista: Roger Margarit (1r) i Pau Mercadal (2n)
Grup: Víctor Díaz i Jaime Muñiz (1r) i Laia Garcia, Andreu Sánchez, Maria Sánchez, Ester Vilches i Marta Vilches (2n)
E (més de 13 anys)Solista: Ivan Martínez (2n)

En aquest concurs d’interpretació “fantasma”, els i les alumnes interpreten una peça original o d’un autor darrere d’una cortina, per tal que ni el tribunal ni els espectadors coneguin als intèrprets, que són alumnes de l’escola (solistes i grups amb un màxim de 6 intèrprets). Els concursants hi participen mitjançant un pseudònim per no ser reconeguts pel jurat, format per 3 professors de l’escola i 3 alumnes de Grau Professional o nivell avançat. En l’acte de cloenda a més del lliurament, s’han tornat a escoltar les interpretacions dels guanyadors/es.

Les activitats d’aquesta setmana acaben aquesta mateixa tarda amb el concert Luthier: constructor d’instrument de corda per a alumnes de corda, pares i públic en general de 18 a 19 h a la Sala F. Mompou de l’escola i un Concert d’exalumnes a l’auditori Alícia de Larrocha a les 19.30 h per a tothom

L’Escola de Música Pere Burés està celebrant aquest curs el seu 30è aniversari amb tot un seguit d’actes que s’allargaran durant tot el curs, i que es van iniciar amb l’homenatge públic al músic rubinenc en el qual es va descobrir una placa en honor seu en aquest centre que a partir d’ara ja porta el seu nom.